HISENSE SESTAVA KOLA - 14.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 17.06.2023

0

DO ALL STAR TEAMU jsem vybral hráče, kteří se nějakým zpsobem o skončeném víkendovém kole zasloužili o úspěch svého současného klubového zaměstnavatele, nebo byli lídry, osobnostmi a strůjci vítězství nebo zadařilého herního projevu svého týmu. Tato jedenáctka je složena z toho nejlepšího, co bylo v uplynulých dnech k vidění na moravských a slezských stadionech v rámci soutěže Městský přebor v Ostravě.

Tak a je to tady. Poslední kolo rozhodlo o postupujících i sestupujících. Ačkoli letos nikdo  nikam nepropadl, přesto repetenti o svých chybách vědí a ročník si zopakují snad v mnohem lepším světle, než v jakém se prezentovali v tomto ligovém ročníku. Josef Tomis je jasnou jedničkou v kase Václavovic. Udržel čisté konto, rozehrával hluboko na polovinu soupeře a po celou dobu utkání působil sebejistě. Jurásek se odměnil za zařazení do základní sestavy pěkným gólem, otloukánek sezony ukázal, že hráčský materiál má velmi kvalitní. Chodinský odehrál osmdesát minut a jeho projev snoubil vyspělou kopací techniku se spolehlivostí v defenzivní řadě. Díky němu a jemu podobným nepadly do Stárkovy sítě další fíky. O Dubnickém, jeho společné premiéře se synem a gestu fair play se bude hovořit ještě dlouho. Kdo neví, ať si načte na našich stránkách. Rytíř fotbalu má velkou šanci nominaci proměnit, pokud mají hlasující všech pět pohromadě a vědí, že fotbal není na hřišti občas to nejpodstatnější. Nuda, šeď, nuda. Jako řízek mezi chleby. Biela zase vstřelil branku a dotáhl Václavovice na konečné, dělené třetí místo. Spoluhráč Habernal se měrou nemalou podílel na vítězství václavovic brankou a zodpovědným přístupem. Vojtek sice není z Teplic, ale muziku tvrdí také ve Václavovicích. Branka a kvalitní výkon ho předurčují bojovat o svoji první velkou individuální trofej. Dvougólový Kozel za Hrušov válí. Ten chlapec zkrátka umí a Hrušov díky němu v posledním, rozlučkovém zápase bral tři punkty. Kolega a opičící se spoluhráč Fedák. Stejné chyby, stejné známky. Také dva góly, také parádní představení na škváře hrušovského pseudo hřiště. Bednář zatloukl pojišťující balón do rakve Šenovských. Nominace je namístě. Langerovi nominace dlouho utíkala, dnes se dočkává. Zabiják z pokutového území přispěl k jednoznačné výhře svého celku precizním výkonem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2023 21:18 do 21.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.