HISENSE SESTAVA ROKU - Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/23 je za námi a nezbývá než se ohlédnout i za individuálními výkony jednotlivých hráčů. Většina trenérů již své ideální jedenáctky zaslala a i jejich názor byl v naší hlasovací anketě vyslyšen. Podívejte se jak nejlepší jedenáctka krajského přeboru vypadá a hlasujte pro svého oblíbence.

Níže poskládaná sestava kola byla vytvořena tak, aby obsahovala zastoupení z co nejvíce týmů v soutěži. U spousty týmů nejde hledat jednotlivé individuální výkony, jako například Rapid, Nepomuk a jiné, kde musí fungovat všechny jednotlivé články nominované soupisky na zápas. Ne, že by to neplatilo u jiných celků, ovšem zde jsou individuální výkony znatelnější a nejeden trenér na vybrané hráče soupeře před zápasem upozorní. Tato jedenáctka je tedy vybrána zejména z hráčů, jejichž individuální výkony a herní projev byl pro jejich tým nadstanardem, jenž nešel přehlédnout. 

 

Rovněž byl brán ohled na nominace hráčů od jednotlivých zástupců týmů krajského přeboru, zejména trenérů, jejichž názory jste mohli postřehnout již dříve.

 

BRANKÁŘ: 

Jan Vild (Mýto) - Největší obora a kapitán mýtského celku. Byl nominován nejvícekrát z brankářů (5x). Nastoupil do 24 zápasů, obdržel 33 branek a se statistikou 1,375 gólů na zápas se řadí mezi nejlepší brankáře kraje. Zaznamenal 4 nuly za celou sezónu. A co víc... Vsítil 3 góly! Jeden z penalty, když byl v brance, dva ze hry, když nastoupil do pole. 

náhradníci:

Martin Langr (Tachov) - Před ním fungovala perfektní obrana i díky které má nejvíce nul ze všech, ale i on musel několikrát hasit, aby si je zasloužil.

Jakub Volák (Radnice) - Ve 21 zápasech má statistiku 1,27 gólů na zápas a udržel nulu devětkrát.

 

OBRANA:

Lukáš Aubrecht (Radnice) - Levý radnický "bekohalf" obdržel 5 nominací. Do statistik se zapsal 6 góly, několika asistencemi a na podzim ovládl hlasování o hráče podzimu.

Jan Viterna (Tachov) - Kapitán, vůdce za úspěchy v podobě dvou trofejí a postupem Tachova do divize. Jeho obrana byla ta nejlepší v kraji a její vůdce nesmí v našem výběru chybět.

Libor Rada (Vejprnice) - Zkušený a stále agilní ofenzivní obránce vejprnického celku. Kromě neúnavnosti v pěkných 48 letech se prosadil hned čtyřikrát a stále strčí do kapsy mnoho svých mladších konkurentů.

náhradníci:

David Král (Zruč) - Tři nominace, zkušenost a přehled v rozehrávce.

Tomáš Habart (Tachov) - Defenzivní hráč s ofenzivními sklony. Součástí nejlepší obrany a prosadil se 3x.

Michal Prais (Chotíkov) - Druhá nejlepší obrana soutěže a její dirigent.

 

 

ZÁLOHA:

Adam Král (Zruč) - Zkušený hráč Zruče, kapitán a motor týmu, který umí občas vybouchnout. Ale i to k fotbalu patří. Nominaci obdržel pětkrát, stejný počet zaznamenal vstřelených branek. Je použitelný na všech postech.

Adam Vlček (Lhota) - Čtyřnásobná nominace lhoteckého záložníka, jenž góly zejména připravoval, ale dokázal jich i 6 vsítit. 

Lukáš Hudec (Tachov) - Názorem redakce nejlepší hráč roku, ovšem tímto nechceme nikoho ovlivnit v hlasování. Tento zkušený ofenzivní hráč nasázel 35 gólů, nominaci obdržel od 9 trenérů a s Tachovem vyhrál jak soutěž, tak kýžený krajský pohár. Zda bude pokračovat v Tachově a v jaké formě, to se ještě uvidí, každopádně... Klobouček. 

Matěj Štefl (Petřín B) - Obdržel čtyři nominace, stejně jako jeho kapitán Škarda. Nasázel ovšem více gólů (23) a i když toho v kombinaci s vytížením v A-týmu neodehrál tolik jako Škarda, zvolili jsme tentokrát Matěje.

náhradníci:

David Míka (Chotíkov) - Zkušený chotíkovský středopolař, zaznamenal 8 branek a dovedl jako kapitán svůj tým ke druhému místu tabulky.

Petr Štych (Mýto) - Malý velký muž Mýta, zkušený záložník, který snad nejraději dává góly hlavou.

Tomáš Ježek (Rapid) - Mladý středopolař, který má v noze jak kladivo, tak i precizní techniku.

Karel Kalivoda (Nýrsko) - Stabilními výkony a pěti góly pomohl svému mančaftu i přes nepovedené jaro k celkem solidní 6.příčce, a to jen o vzájemné zápasy s konkurenty.

 

ÚTOK:

Václav Šperl (Holýšov) - Jeho krátkodobá absence byla znát a hned po návratu bylo znát, že ještě umí. Na kontě má kromě 3 nominací také 16 branek a bez něj by se Holýšov jen těžko dostal na barážovou pozici o záchranu soutěže.

Miroslav Lopata (Chotíkov) - Druhý nejlepší střelec soutěže s 32 góly! Nominací obdržil sice pouze čtyři, ale jeho produktivita zejména kolem malého vápna je smrtící. 

Imrich Varga (Nýrsko) - Pěkných 21 gólů za sezónu nastřílel útočník z pošumaví. Rovněž obdržel čtyři nominaci od trenérů. Jeho přínos týmu byl ohromný a kdo ví, jestli na něj neukáží třeba divizní Klatovy, kterým se po záchraně krapet mění kádr. Jistě by si to zasloužil.

náhradníci:

Giuseppe Lanfranchi (Tachov) - V sestavě není jen pro eliminaci většiho početného zastoupení hráčů z Tachova, jinak sem s 26 góly rozhodně patří.

Petr Škarda (Petřín B) - 15 gólů, čtyři nominace a zkušenosti předávající mladším spoluhráčům v týmu. Pravý kapitán.

Tomáš Knapp (Nepomuk) - S Nepomukem se rozloučil 14 góly, ač toužil minimálně po dvojnásobku. 

 

Způsob hlasování je jednoduchý, stejný, jako během sezóny. Zároveň je zde možnost sledovat průběžné požadí po každém odeslaném hlasu. Tak věříme, že vás vědomí průběžného poředí bude motivovat posouvat svého oblíbence ke konečnému vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2023 15:46 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.