HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 26.08.2023

0

Následující zvolení hráči byli klíčovými fotbalisty ve svých mužstvech a podíleli se významným počinem na kolektivním úspěchu góly, asistencemi či zkrátka excelentními individuálními výkony.

Kdo vychytá nulu, je jasným kandidátem na brankáře kola. Šenovský Pilch byl v tomto kole jediný, jiná volba není. Berta z Václavovic byl nedílnou součástí veledůležité obranné hradby a Slovanisté si na něm často vylámali zuby. Defenzivně laděný univerzál Burkert dal jediný, a tudíž vítězný gól svého týmu v domácím utkání s Michálkovicemi. Zbytek vzadu obstaral již zmíněný hrdina Pilch. Další zástupce václavovického fotbalu a člen sestavy kola se jmenuje Jarmil Kopel. Dvoubrankový střelec své zásahy sice umístil do časového úseku, kdy bylo o vítězi prakticky rozhodnuto, jeho přesvědčivá a tvořivá hra po celý proběh utkání si o nominaci nicméně říkají. Lutso svůj výjimečný, ačkoli standardní výkon okořenil ještě brankou. "Soudruhu byls vidět", jak by řekl Vladimír Javorský Ondřeji Vetchému ve filmu Báječná léta pod psa. Lutso byl vidět a jen v tom nejlepším světle. Zbořil se hattrickem podílel na přídělu Koblova do sítě rezervy nováčka ze sítě Staré Bělé. Tady není o čem spekulovat ani nad čím dumat. Malúš byl u dvou branek Pustkovce a díky jeho trefám proti nováčku ze Svinova slavili domácí téměř po roce vítězství za tři body. Dvougólový Bubík je tahounem Lhoty i v této sezoně, Patriku, ať to střílí jako dosud. Bubíkův "stájový kolega" Klapuch odváděl znamenitou černou práci v záložní řadě a odvážně si zabíhal plnit ofenzivní povinnosti také do útočného šiku. Byl platný, užitečný a do koncepce hry Lhotských se skvěle hodící. Kozla by měl Hrušov naklonovat, bohužel tak daleko ještě ve vědě nejsme. Gólem jen zmírnil debakl týmu od Muglinova proti Lhotě. Oleš dal z dorážky vlastní střely branku vedoucí v domácím zápase proti Václavovicím, ve druhém poločase se však hra černobílých rozsypala jako domeček z karet a bylo po nadějích. Tak snad jen ocenění čestného úspěchu a bezchybně plněných taktických pokynů pro tohoto talentovaného Ostravana.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2023 23:48 do 30.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.