HISENSE SESTAVA KOLA - 5.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 02.09.2023

0

Následující zvolení hráči byli klíčovými fotbalisty ve svých mužstvech a podíleli se významným počinem na kolektivním úspěchu góly, asistencemi či zkrátka excelentními individuálními výkony.

Kubala se skvěle zhostil role náhradníky za zraněnou jedničku Sleczku. Několika výbornými zásahy a především spolehlivým výkonem přispěl k vítězství Ostravských na půdě nováčka, a sice rezervy Staré Bělé. Glabazňa dal branku, ale jeho Svinovu to na výhru nestačilo. Přesto může tenhle borec dovést Svinov k pohodlné záchraně na konci současného ligového ročníku. Talentem je na to obdařený dost. Czolko dlouhodbě prokazuje, že je schopem k precizním defenzivním výkonům přidat i nadstavbu v podobě rozdílové či veledůležité branky do ítě protivníka. Tentokrát byla jeho trefa vítězná a pro jeho celek znamenala podstatné tři body. Jeho týmový kolega Dedek je nejen rychlý směrem dopředu, nýbrž i dozadu.  V suchém triku svede sprinterský souboj, přihraje do evidentní gólové šance. Chlapec ve Lhotě nejen roste, ale také kvete. Hurta na útoky ligových soků v přeboru platí jako voda na oheň. V obraně je nepostradatelný a bez jeho služeb by obrana Hrušovských nebyla zkonsolidovaná tak, jak se na fotbalový tým v ostravském přeboru sluší a patří. Hrušov s ním inkasuje daleko méně než bez něj. Platný je potom i směrem dopředu. Langer je alfou a omegou, nedílnou sočástí stabilně nadprůměrného výkonu Václavovických. Odvádí v nich na hřišti nezastupitelnou univerzální úlohu. Bagi dal důležitý gól do šaten na hřišti bělé a zavelel potom k překvapivě těsné výhře Slovanistů, vzhledem k tomu, jak se utkání ve druhé půli vyvíjelo, když hosté vedli na půdě nováčka chvíli před koncem ještě o čtyři branky. Novic Horváth se snažil, ale jeho zásah k bodům pro Hrušovské teď ještě nevedl. Habernal z Václavovic má fazonu a svojí přesnou trefou načal Pustkovec na domácím hřišti už ve třetí minutě. Fenoménu Trunkátovi vyšlo v Bělé snad úplně vše, čeho se kopačkou dotkl. Vstřelil dvě branky, byl vůdčí ikonou svého týmu na venkovním hřišti a ústřední postavou režírující road movie Slovanu za třemi body. Firáškovo snížení na rozdíl přijatelných dvou branek znamenalo jakous takous naději pro jeho domácí družinu. Ani jeho bojovný výkon a pohotový gól ale k bodové porci do tabulky nevedly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2023 20:39 do 06.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.