HISENSE SESTAVA KOLA - 7.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 16.09.2023

0

Následující zvolení hráči byli klíčovými fotbalisty ve svých mužstvech a podíleli se významným počinem na kolektivním úspěchu góly, asistencemi či zkrátka excelentními individuálními výkony.

Silber tlačí Koblov za postupem, zajišťuje mu momentálně průběžnou první příčku a v bráně tropí čarodějné nesmysly tím, že se překonává a v každém zápase si na něm útočníci soupeřů několikrát vylámou obě patra zubů. Silberovi v supervýkonech konstantně sekunduje Zbořil. Dává ranec gólů v každém utkání, a z obran, proti kterým hraje, si jako zdatný mlékař vyrábí lahodné ementály. Nějak se nám to kupí. Zase Koblov. Ještě aby ne, když předvádí na travnatém pažitu dechberoucí mistrovství každý zápas. Staněk se vždy rád zapojí do kombinace a divadelní hantýrkou "posunuje dějem" směrem k bráně protivníka. Příkladný středopolař. Ondřej Pytlík nese své prsteny vítězství přímočaře k Hoře osudu. Pro nováčka se jeví sezonní osud zatím velmi slibně. Malík se v utkání s Hrušovem postaral o vítěznou branku, a to se zkrátka počítá. Adámek se postaral o na chvíli vedoucí trefu na hřišti Hrušova. Byla základním stavebním kamenem pro tříbodovou výhru pro nováčka. Poděbradskému to střílí, jeho dalekonosná přesná rána chvíli živila naděje Hrušovských na bodový skalp, nakonec se ale museli sklonit před svým soupeřem, rezervním týmem Staré Bělé. Zdražila se v Pustkovci prosadil hned dvakrát, a přesně to byl závěrečný rozdíl ve skóre po devadesáti minutách, jenž určil Dolní Lhotu vítězem víkendového klání. Trunkát podruhé za sebou hattrick? Jakože cože? Neskutečná fazona. Faktor Slovanu na začátku podzimní části. Svěnčík se zasadil o setnutí hstujícího Šenova. Václavovice jsou i díky němu v tabulce druhé o pouhý bod za nechyhtatelným Koblovem. Ještě že ho vyndali z brány a dali do pole. Rostislav Bubík sází branky jako Baťa cvičky a táhne Lhotu na příčky, kde se pohybovala v minulé sezoně.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2023 19:36 do 20.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.