HISENSE SESTAVA KOLA - 8.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 23.09.2023

0

Následující zvolení hráči byli klíčovými fotbalisty ve svých mužstvech a podíleli se významným počinem na kolektivním úspěchu góly, asistencemi či zkrátka excelentními individuálními výkony.

Filipčík z Michálkovic vynuloval nepříjemný Hrušov. Udržel nulu a zajistil svému klubovému chlebodárci tři body. Račko ze Šenova hrál výtečný zápas, ale na kvalitní výběr Pustkovce to v tomto případě nestačilo, zvláště když v jejich řadách hraje nezastavitelný Malúš. Ten už od začátku sezony pálí ostrými a Pustkovec si musí mnout ruce, že jej má, i díky němu už jsou na devíti bodech. Garai se pod stoupající herní projev Pustkovce podepsal jednou trefou a zodpovědným výkonem. Rakovcij zahájil kanonádu na Hulváckém kopci. Potom dával branky už jen Trunkát, konkrétně pět. Po dvou hattricích v řadě. Ozve se Mourinho, Klopp, Šilhavý? Tomu chlapci začíná být Ostrava proklatě malá. Akritidis je zajímavým objevem v městském přeboru. Víkendovou bilancí dvou branek a minimálně stejným počtem asistencí na ně si řekl o důraznější bránění do příštích zápasů zadáky soupeřů. Moc zdařilý výkon a mocný trumf trenéra Pytlíka. V bleděmodrém to stejné platí o Charvátovi, také autoru dvou branek do sítě neškodného Svinova. Voznica sice gólově zaostal za Trunkátem (Kdo by nezaostával, že?), ale góly mu servíroval jako na zlatém podnose pro Karla III. Jeho přinos byl nemalý a Trunkát jako i celý Slovan to určitě ví. Homolovi když se dá prostor, je ho plné hřiště. V Michálkovicích si sví odpracoval a jeho spolehlivost dozadu a dosažená branka jej katapultovala do nominace. Svinovský Tomek sice už jen kosmeticky upravil výsledek, ale debaklu nezabránil. Za jeho výkon mu dáváme šanci zabojovat o výhru v prestižní anketě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2023 09:49 do 27.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.