SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Je za námi 2. kolo I.B třídy sk. B a už se jasně začínají profilovat favorité soutěže. K předpokládaným Ovčárům se řadí i Stará Boleslav a Pěčice, naopak to vypadá, že tradiční týmy z mělnicka jako Mělník, Lužec, Kostelec, Řepín a Byšice tápou, a zařadí se letos do boje o záchranu. Ve druhém kole byli do sestavy kola nominování tito hráči:

Oldřich Šimek (Stará Boleslav) - Vychytanou nulou výrazně přispěl ke třem plusovým bodům z půdy Řepína. Ve dvou utkáních tak za svá záda pustil jediný míč a jeho Slavoj zůstává bodově stoprocentní.

 

Jan Flachbart (Kosmonosy) - Veliká posila dorazila do zadních řad Kosmonos. Bývalý ligista, který má na svém kontě více než stovku zápasů v nejvyšší soutěži a můžeme si ho pamatovat i z evropských pohárů v dresu Sparty, si připsal hattrick do sítě Byšic. Přispěl tak k drtivému vítězství 6:0.

 

Michal Krimlák (Klíčany) - Zkušený čtyřiatřicetiletý stoper poslal svůj tým do vedení 12 minut před koncem pěknou střelou z hranice velkého vápna. Soupeř ze Záryb ale dokázal v samotném závěru srovnat a v penaltovém rozstřelu nakonec Klíčany přišly i o druhý bod.

 

Jan Moravec (Neratovice B) - Další výborný výkon neratovické defenzivy v čele se stoperskou dvojicí Mráz - Moravec tentokrát vynesl do sestavy kola druhého jmenovaného. Jím vedená obrana ani ve druhém utkání neinkasovala a Neratovice tak mají na kontě 6 bodů.

 

Martin Tauchman (Lužec) - Zkušený obránce Lužce přispěl k remíze 2:2 s Mělníkem krásnou dalekonosnou střelou. Jím vypálený skákavý míč skoro z půlky hřiště skončil až za zády mělnického Dombaie.

 

Miroslav Hubač (Pěčice) - Kapitán a zároveň mozek středové řady Pěčic přispěl svým výkonem a gólem k hladkému vítězství 3:0 nad nepříjemným soupeřem z Bakova nad Jizerou.

 

Jiří Žaba (Mělník) - Tradiční člen naší sestavy, jelikož se kromě kvalitních výkonů dokáže prosazovat i gólově. To se mu tentokrát povedlo i na hřišti Lužce, navíc branky sbírá i v dresu Vysoké, která je mělnickou farmou.

 

Jan Keszeg (Kosmonosy) - Další kapitán svého týmu - a další, který se v tomto kole gólově prosadil. Jeho gól byl v zápase proti Byšicím možná tím zlomovým - padl totiž už v 8. minutě a nakonec byl i vítězný.

 

Petr Voštiar (Záryby) - Už už se zdálo, že Klíčany si zásluhou jiného nominovaného - Michala Krimláka - odvezou ze Záryb všechny body. V pravou chvíli ale zasáhl Petr Voštiar a svou brankou dovedl zápas do pokutových kopů.

 

Petr Hyka (Ovčáry) - Hrající trenér Ovčár se tentokrát blýskl hned čtyřmi góly - navíc na venkovním hřišti! To pochopitelně stačilo k pohodlnému vítězství nad Labským Kostelcem.

 

Andrej Ďurinda (Neratovice B) - Dvě vítězství 2:0, čtyři vstřelené branky - tato statistika jednoznačně vystihuje Ďurindovu důležitost pro tým Neratovic v úvodních kolech. Tentokrát se prosazoval až v závěrečné čtvrthodině a svými góly porazil DBSK.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.