HISENSE SESTAVA KOLA - 10.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 07.10.2023

0

Následující zvolení hráči byli klíčovými fotbalisty ve svých mužstvech a podíleli se významným počinem na kolektivním úspěchu góly, asistencemi či zkrátka excelentními individuálními výkony.

Siber jistým výkonem dovedl, i přes inkasovaný gól, svoje mužstvo k vítězství nad silnou Dolní Lhotou. Jurášek z Hrušova moc branek nesází, ale touto se významně podílel na vítězství mateřského celku nad nováčkem ze Svinova, a odpoutání se od ligového dna. Drastich se i v posledním odehraném zápase bil jako lev. Pro jeho oddanost fotbalu a přínos vlastnímu mužstvu jej zařazujeme do nominace. A opět Koblov. Pop byl namotaný přímo či nepřímo u několika branek a bez jeho přispění by Koblov možná tři body nebral. Zdražila sice své mužstvo k bodům neposunul, inkasoval červenou kartu, ale právě tady jde vidět, jak pracuje pro klubového chlebodárce. Opět mu nevyběla bojovnost, zdravá agresivita a vůle po vítězství. Zbořil vsítil za záda dalšího brankáře už svů pětadvacátý gól v osmi zápasech. Koblov tak dovedl k další cenné výhře. Kozel se osobně postaral o dvě branky svého týmu a zajistil Hrušovu odlepení se z nedůstojné poslední příčky. Bagi měl velký význam především při standardních situacích. Po jedné z nich odvrátil hlavou ze zámezí už téměř ztracený míč a byla z toho asistence na první branku. Celkově Slovan i díky této trefě vyhrál nad Šenovem. Svěnčík hattrickem srazil k zemi Michálkovice, a Václavovice už jsou druhé. Řezníček z Koblova pálí ostrými. Jeho dvojitý zásah teď odnesla Dolní Lhota. B-tým Straré Bělé je sice nováčkem, ale díky své kometě Lišaníkovi, autoru hattricku, stoupá nečakaně vzhůru tabulkou. Čtvrté místo po osmi kolech? S takovým postavením se před sezonou asi nepočítalo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2023 10:04 do 11.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.