HISENSE SESTAVA KOLA - 12.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 21.10.2023

0

Následující zvolení hráči byli klíčovými fotbalisty ve svých mužstvech a podíleli se významným počinem na kolektivním úspěchu góly, asistencemi či zkrátka excelentními individuálními výkony.

Pilch se konečně vrací do své bývalé formy. Šenovská stálice mezi třemi tyčemi přihrála svému celku tři body. Jednička v bráně Šenova v prvním poločase zneškodnila pokutový kop a ve druhé půli zmařila vyrovnání visící na vlásku poté, co zneškodnila samostatný únik jednoho ze Starobělských. Po jak dlouhé době, raději snad nepočítat. Šenov nicméně povyskočil na přijatelnější sedmou příčku. Fojtíka z Koblova ještě nikdo pořádně nezná, přestože už zdaleka není žádným vyjukaným benjamínkem. Svůj obranný part si však proti ambicióznímu Slovanu splnil příkladně a je právem zařazený v sestavě kola. Václavovice zdolaly neškodný Svinov na domácím hřišti s nemalým přispěním defenzivního titána Berty. Dolní Lhota rozprášila Michálkovice a dostává se do laufu z minulé sezony. Styčný důstojník v cestě za každým vítězstvím je nesmrtelný Račko v defenzivní řadě. Šenovu pomohl ke třem bodům a vítězství dvougólový Lebduška. Tři body měli tentikrát dva společné jmenovatele, a sice Pilcha a Lebdušku. Ačkoli je původním fotbalovým povoláním brankář, teď koblovský Procházka nasypal branky ostravskému Slovanu. Konkrétně dal dvě a protáhl stoprocentní vítěznou bilanci svého zaměstnavatele z Koblova na 10 utkání z 10 celkových v této sezoně. Nevím, jestli tohle přebor vůbec pamatuje. Jedním z dalších hrdinů vítězného Koblova pod Hulváckým kopcem je také jistý Bartoš. V záloze fungoval jako švýcarské hodinky, prosazoval se v osobních soubojích a své snad dva páry plic větral po hřišti jedna báseň. Patrik Bubík se zase předvedl. Dvěmi přesnými zásahy smětl nováčka z Michálkovic. Garai hattrickem posunul Pustkovec do klidného středu tabulky. Vítězství nad týmem od velké škváry se rozhodně počítá. Návrata nepouštět ze Lhoty, nebo se už nevrátí, jakmile mu na stole přistane laso od jiného konkurenčního výběru. Jeho výkonnost má vzestupnou tendenci, přesvědčit se o tom naposled mohli chlapci z Michálkovic. Dva góly Kopla měly příjemný vítězný nádech pro Václavovice, hostům naopak připravily nesnesitelný odér.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2023 20:24 do 25.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.