HISENSE SESTAVA KOLA - 1.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 04.11.2023

0

Následující zvolení hráči byli klíčovými fotbalisty ve svých mužstvech a podíleli se významným počinem na kolektivním úspěchu góly, asistencemi či zkrátka excelentními individuálními výkony.

Vojtál ze Svonova dovedl svůj tým k nečekané výhře nad favorizovaným Hrušovam. Nula je holt nula a svinovský brankář si právem říká o nominaci. Týmový kolega Vaněk se trefil a společně zařídil důležitou výhru nad sokem ze spodní poloviny tabulky. Koblovský Fojtík je dříč, zarputilý pracant a nevídaný hračička. I on zažehl polínka pod kanónem, který rozmetal Dolní Lhotu na prach. Surovec ze Svinova krásnou brankou zahájil nedělní demolici Pustkovce. Dvougólový Klapuch patřil k tomu nejlepšímu v hostujícm dresu, ale ani brilantním výkonem na vynikající Koblov nestačil, stejně jako jeho mužstvo. Trunkát zase branka, ten člověk nemá dost. Slovan si spravil chuť, už je dokonce čtvrtý. Venku rozdrtil celek Šenova. Lichovníkova branka do síti Hrušova dala štempl na třetí letošní výhru soutěžního outsidera. Koblovský Řezníček byl základním klíčovým kamenem koblovanů při tříbodové dobírce od kurýra ze Lhoty. Navrch přidal i gólovou nadstavbu. Bagiho bylo taky celé hřiště a tentokrát i on zastínil pozápasovými statistikami nejplodnějšího kanonýra Trunkáta. Jak je mladý, tak je dobrý. Dubnickému ze Svinova se věští velká budoucnost. Patřil ke klíčovým osobnostem svého celku při výhře nad týme z hrušovské škváry. Knápkův hattrick nemí zůstat bez odezvy. Skosil jím Pustkovec a nováček už je pátý s 18 body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.11.2023 20:42 do 08.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.