HISENSE SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzim je za námi a na řadě je tak sestava podzimu. Dvě místa v ní mají první dva týmy, tedy Lhota a Rapid. Po jednom pak týmy od třetího do sedmého místa. Jako první ho měli zajištěný nejlepší střelec a brankář. Ostatní o svá místa mohou zabojovat svými výkony znovu na jaře.

BRANKÁŘ:

Pavel Gottwald (Černice) – V jeho prospěch hrály tři čisté konta a hlavně odchytaných všech třináct zápasů.

 

OBRANA:

Tomáš Červeňák (Slovan) – Pozice v záloze na něj nevyzbyla. Svým výkonem ve středu zálohy přispěl k pátému místu a druhé nejlepší defenzivě nováčka ze Slovanu. 

Pavel Nový (Rapid) – Zkušenost v obraně, ale i v celém týmu Rapidu. Na podzim nechyběl ani v jednom zápase, zvládal obranné souboje a uměl být nebezpečný i při útočných standardkách.

Marek Paul (Lhota) – Rovněž to není čistokrevný obránce, ale na této pozici hrával a nemá k ní daleko. Do Lhoty sice přišel až v pátém kole, ale ve zbylých kolech potvrdil, že mu zde místo patří. Navrch stihl i děvet branek.

 

ZÁLOHA:

Jakub Langer (Lhota) – Druhý člen prvního celku tabulky a další důležitý článek. K osmi brankám přidal z křídelního prostoru také spoustu asistencí a vytvořených gólových šancí.

Pavel Mastný (Černice) – Kapitán Černic, který sice nasbíral více karet než gólu, ale i tak je v záložní formaci Černic velmi důležitý jeho pohyb, zkušenosti i kopací technika. 

Martin Hoffmann (Ledce) – Koho by tento hráč nenapadl. Klíčový hráč Ledců s kompletními minutami, nejlepší střelec soutěže se sedmnácti góly a hlavně svou kvalitou přesahující městský přebor o pár soutěží výše.

Miroslav Čupalka (Rapid) – Umí zahrát kdekoliv, jeho pozicí je však místo mezi útokem a zálohou. Minulý rok hrál jěště krajský přebor a letos dal i přes zranění deset branek.

Václav Kučera (Košutka) - Na Košutce sestava hodně rotovala. Nakonec výběr padl právě na pohyblivého a nebezpečného Václava Kučeru, který měl průměr téměř gól na zápas a rozhodl například o výhře ve Lhotě nebo v Chotíkově. 

 

ÚTOK:

Aleš Pašek (Ledce) – Ledce pálily ostrými. Mimo nejlepšího střelce, mají v kádru i toho třetího nejlepšího. Na začátku sezony chyběl, pak se ale rozstřílel a v závěru byl téměř k nezastavení.

Tomáš Křen (Vochov) – Druhý nejlepší střelec soutěže s šestnácti brankami vyčníval z útočného tria Vochova. Když se dostal do šance většinou se nemýlil.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.