HISENSE SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzimní část sezóny 2022/2023 skončila a my se nyní můžeme tradičně ohlédnout zpět za celým podzimem, kde někteří jedinci naprosto excelovali ve svých výkonech, všeobecně všechny týmy soutěže předváděli kvalitní výkony. V galerii se zároveň můžete podívat na výběr fotek podzimu.

V sestavě nejlepších hráčů podzimu najdete nejen hráče, kteří jsou na tom dobře po statistické stránce, ale také hráče, které vybrali právě trenéři. Kvality těchto hráčů jsou totiž také důležitým aspektem pro vybrání do sestavy celého podzimu.

 

Podzimní část nám nabídla velice zajímavá utkání, ve kterých se objevila i mladá krev, za což jsme rádi. Tabulka po podzimní části je ve vrchní části velice vyrovnaná a jarní část bude o to zajímavější. Hráči se nyní již na jarní polovičku připravují a tak se můžeme nechat překvapit, jak si v tabulce vaše oblíbené týmy povedou.

 

Představujeme vám tedy jedenáctku 1. B třídy skupiny B z podzimu roku 2023:

 

BRANKÁŘ

Jaroslav Serbousek (Opočno) - O mladé krvi jsme se zmínili a zde máme i příklad, tento mladý hráč byl po většinu sezóny jedničkou Spartaku Opočna. Jaroslav je 18ti letý brankář, který hraje fotbal od svých 6ti let. A za tu dobu ze sebe vypracoval kvalitního brankáře. Právě i díky němu je Opočno na bramborovém čtvrtém místě v tabulce.

 

OBRANA

Martin Hanyk (Rychnov nad Kněžnou) - Kapitán Rychnovského béčka, zkušený obránce a mnoho více, to je Martin Hanyk, který za celý podzim podal velice dobré výkony, svojí hrou pomáhal spoluhráčům v klubu a během podzimní části se mu podařilo vstřelit i gól.

Jakub Procházka (Rychnov nad Kněžnou) - Spoluhráč Martina Hanyka z Rychnova během podzimu stál po boku kapitána a odváděl svojí práci dobře, svému týmu pomohl také jedním gólem, během podzimu dostal jen 1 žlutou kartu a rozhodčí neměl ani jednou důvod vytáhnout na tohoto obránce červenou kartu.

Jakub Franc (Opočno) - Tentokrát tu máme hráče z Opočenského týmu, který už byl trošku větším hříšníkem a za celý podzim dostal 3 žluté karty, na druhou stranu pomohl gólem svému týmu a i díky jeho výkonům dostalo Opočno jen 20 gólů.

ZÁLOHA

Radek Lauryn (Teplice nad Metují) - Autor celkem 8 gólů, žádná žlutá ani červená karta, to je Radek Lauryn z Teplic, který se během podzimu rozstřílel a pomohl svému týmu k několika výhrám. Bohužel ani toto nestačilo a Teplice jsou celkově na 12. místě s 12ti body. 

Marek Panenka (Velichovky) - Nejlepší střelec podzimní části, celkem 15 gólů nasázel Panenka soupeřům do jejich branky. Nastřilel téměř polovinu všech gólů týmu. Průměrně má více jak gól na zápas. Jeho výkony ho po právu zařazují do sestavy podzimu. 

Jakub Gois (Náchod) - Gois a jeho 10 krásných gólů, celkově se mu podzim vydařil. Bohužel se provinil proti pravidlům a během podzimu dostal i červenou kartu, jeho zaváhání oslabila Náchod, ten ale přezimuje na krásném 3. místě se ztrátou pouze 2 body na vedoucí Černilov.

Jakub Kindl (Hronov) - Naopak Hronov zůstává přes zimu na předposledním místě nad Zdelovem, za celý podzim nastřílel celý tým dohromady 29 gólů, z toho celkem 9 nastřílel Jakub Kindl, nejvíce gólů nastřílel proti Javornici kde po konci utkání měl na kontě celkem 4 góly.

Martin Valášek (Hradec Králové) - Záložník Martin Valášek dal během podzimu také 9 gólů a jeho hra byla velice kvalitní, i díky němu je Hradec na 10. místě. jeho zkušenosti mu hrají do karet, posledí 3 roky strávil v Solnici, která nyní vede krajský přebor.

 

ÚTOK

Adam Zimmer (Rychnov nad Kněžnou) - Další mladík v sestavě podzimu a další hráč Rychnova. Adam za podzim dal celkem 7 gólů a to ve velice důležitých utkáních. Odchovanec Rychnova má velké ambice a část svých zkušeností nám ukázal během podzimu.

Ondřej Polák (Opočno) - Zkušený útočník Opočna hrající i za Hradeckou mládež, tak dlouhou dobu i za Dobrušku během podzimu odehrál skvělé zápasy ve kterých nastřílel celkem 11 gólů. 

 

Jak bylo sděleno na začátku. Na mnohé se nedostalo, i když bychom z nominovaných mohli poskládat snad tři kvalitní jedenáctky. Věříme, že na jaře se karty ještě zamýchají a do konečné sestavy celé sezóny 2023/24 promluví i jiní. Nyní je však na čase hlasovat pro tyto hráče! Tak neváhejte. Registrovaní členové mohou hlasovat jednou za hodinu, neregistrovaní jednou za 24 hodin.

 

A pozor! Vítězové všech anket v rámci celé ČR budou v osudí pro velmi zajímavé ceny od našich partnerů. My přejeme hodně štěstí všem v nominované jedenácce. A připomínáme naší bohatou galerii zajímavých, vtipných a emotivních fotek z podzimní části sezóny.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.