HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Divize D, 2023-2024

Datum kola: 17.03.2024

0

17. kolo divize D je minulostí, a tak jsme dali dohromady ideální sestavu uplnulého kola. V ní můžete hlasovat pro svého favorita, který se díky Vašim hlasům může stát hráčem kola!

Brankář:

Filip Ulrcih (Líšeň B) - V zápase byl velice jistý a svými zákroky se zejména on postaral o těsnou výhru Líšně nad Žďárem nad Sázavou

 

Obránci:

Matěj Sysel (Velké Meziříčí) - Velice dobře si plnil své obranné povinnosti, v 70. minutě dokonce pečetil výhru svého týmu nad Speřicemi.

Tomáš Milota (Lanžhot) - V prvním poločase využil volného prostoru a po centru z levé strany otevřel skóre zápasu. Tím nastartovat Lanžhot k výhře v Tasovicích.

Adam Šimon (Pelhřimov) - Byl hodně nebezpečný směrem dopředu. Jednu ze svých šancí dokonce využil, konkrétně tu ze 70. minuty která zajistila Pelhřimovu remízu s Vrchovinou.

 

Záložníci:

Ladislav Císař (Velké Meziříčí) - Podílel se na ofenzivních akcích svého týmu, vstřelil vítězný gól. Jeho výkon ale poznamenala červená karta ze závěru utkání.

Kristoffer Joergensen (Zbrojovka Brno B) - Pomohl rezervě Zbrojovky ve Ždírci a prezentoval se vstřeleným gólem.

Maksym Skybinskyi (Líšeň B) - V prvním poločase vstřelil jedinou branku svého týmu. Svými nebezpečnými střelami dělal brankáři soupeře vrásky na čele.

Oleh Kvych (Stará Říše) - Stará Říše může za zisk tří bodů děkovat právě Kvychovi. Tento fotbalista vstřelil obě branky zápasu a rozhodl o výhře svého týmu.

Peter Štepanovský (Zbrojovka Brno B) - Hrající asistent trenéra naplno prodal své bohaté zkušenosti a nasměroval svůj tým k pohodlnému vítězství.

 

Útočníci:

Tomáš Duba (Nové Město na Moravě) - Stal se hráčem minulého kola a v dobrém výkonu pokračoval i v utkání s Pelhřimovem. V 70. minutě vstřelil vyrovnávací branku.

Jan Žíla (Polná) - Přicházel do zápasu jako žolí, ale vstřelil vítězný gól v závěru zápasu. Vzhledem k průběhu utkání se tak postaral o překvapivý zisk tří bodů pro Polnou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.03.2024 22:15 do 20.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.