HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 31.03.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

 

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Haužvic, který byl jistě rád za výsledek svého celku proti Švermovu. Odehrál celý zápas a byl tak svědkem hned šesti zásahů jeho týmu, který převálcoval svého soupeře a potvrdil tak svou aktuální dominanci nad soutěží.

 

Druhým členem sestavy je Portužák z Libušína, který byl u důležitého zápasu svého celku s Dobrovízí. Proti soupeři zaznamenal jednu branku a skvělý výkon, kterým napomohl Libušínu k tíženým třem bodům proti velkému favoritovi, který tak opět ztratil a propadl se na druhé místo. Výborný výkon.

 

Dalším článkem v sestavě je Kučera, obránce z Mšeci-Nového Strašecí, který se svým klubem rozdílem šesti branek porazil outsidera ze Švermova. Proti Baníku odehrál skvělý zápas a nasměroval svůj klub k další důležité výhře v cestě za titulem.

 

Dále tu máme hráče z Braškova, Brodského. Ten se zapsal do tabulky střelců proti statečné Hostouni a napomohl tak SK k podstatné výhře v dalším utkání jarní části. Postaral se o velmi dobrý výkon a jako kapitán dovedl Braškov k dalším cenným bodům. Opět na hřišti ukázal kvalitu a pečlivost. 

 

Pojďme se podívat na další hráče. Buršík se svými Lány remizoval na půdě posledního Zavidova, i přesto se ale ukázal jako velmi kvalitní hráč s nadprůměrným herním projevem. Zapsal druhou branku svého klubu a i mimo ji se prokázal jako stavební kámen Lán.

 

Devera ze Zavidova uskutečnil výborný herní projev v zápase proti Lánům. Předvedl opravdu ukázkový, všestranný výkon, kterým nasměroval Zavidov k velmi důležité remíze v cestě k záchraně. Jeho gól se ukázal jako decisivní, protože právě díky němu dosáhl klub na bodový zisk proti jasnému favoritovi.

 

Kapek ze Mšeci-Nového Strašecí rozhodl utkání proti Švermovu. Dokonce zvládl v rozmezí dvaceti minut vstřelit hattrick, čímž nadobro stanovil dynamiku utkání a Baník měl o své prohře už jasno. Velmi dobrý herní projev, doplněný o důležité zásahy.

 

Dále tu máme hráče Čechie, Stříšku, který srovnávacím gólem zajistil svému klubu důležitou r nemízu s Vraným. Jeho branka z 66. minuty se ve výsledku ukázala jako bodová a Velká Dobrá si tak převážně díky ní zvládla udržet naději na dobré umístění v tabulce. Důležitý zásah.

 

Hrdinou se stal Paluka z Libčic, jehož rozhodující gól zajistil klubu tři veledůležité body v cestě tabulkou. Pro kapitána Paluku je to další významný zásah, kterou zvládl vstřelit a dovést tak Libčice k výhře. Přidal i druhý gól a byl na hřišti nejaktivnějším článkem ze všech hráčů.

 

Danylych, útočník ze Lhoty, rozhodl utkání proti Kladnu poté, co vstřelil druhý gól Lhoty a poslal svůj celek v závěru do vedení, na které už soupeř nedokázal dostatečně zareagovat. Jeho tým se díky jeho zásahu drží na úctyhodné příčce v tabulce.

Posledním členem naší sestavy kola je Krovoza z Braškova, který předvedl proti Hostouni velmi nadstandartní výkon. Kromě hattricku, kterým zajistil klubu tři body, předvedl další skvělý útočný výkon. Gratulujeme.

 

Fotografie: David Svoboda, Vladislav Lukáš




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2024 11:02 do 03.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.