SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

3. kolo soutěže je za námi a stoprocentní už zůstávají pouze dva týmy - Sokol Ovčáry a Slavoj Stará Boleslav. Naopak bez bodu zůstává poslední tým, kterým je SK Labský Kostelec. Jak se výsledky tohoto kola promítly do ideální sestavy se můžete podívat právě teď...

Jiří Borecký (Řepín) - Zkušený harcovník se při absenci Svatoně poprvé v sezoně podíval do branky áčka a byl z toho parádní výkon. Chycená penalta a další zneškodněné šance znamenaly vítězství Řepína po penaltách.

 

Matouš Novák (DBSK) - Krajní bek Dolního Bousova svým gólem po poločase zavelel k obratu v zápase proti Lužci. Nakonec se to opravdu podařilo a DBSK slaví výhru 2:1.

 

Miroslav Švorba (Stará Boleslav) - Jediný tým dokázal v tomto kole udržet čisté konto, a to boleslavský Slavoj. Za to dostává nominaci do sestavy kola jeho kapitán a člen obranné řady Miroslav Švorba.

 

Martin Michalec (Kosmonosy) - Dva góly se u obránce jen tak nevidí - o to je to pak cennější, když se zadaří v derby proti Bakovu. Góly Michalce znamenaly výhru 1:3.

 

Petr Hájek (Klíčany) - Jeho gól ze 76. minuty rozhodl o vítězství Klíčan nad doposud stoprocentním béčkem Neratovic. Klíčany tak v gólově hubených zápasech i nadále sbírají body.

 

Václav Žežulka (Neratovice) - Zkušený harcovník v záložní řadě Neratovic držel pozměněnou sestavu svého týmu. Nakonec to ale na body v Klíčanech nestačilo.

 

Jan Staněk (Stará Boleslav) - Druhý zástupce Slavoje. Po nepovedeném prvním poločase dvěma góly zavelel ke kanonádě. Jeho příběh je o to pikantnější, že měl být chvíli před svou první brankou střídán.

 

Daniel Krulich (Záryby) - Spolu se Žežulkou jediní dva hráči z týmů, které nezískaly ani bod. Jejich přínos pro hru týmu je ale nezpochybnitelný, a tak se i Daniel může stát hráčem tohoto kola!

 

Miloš Stejskal (Byšice) - Ke gólu sice přišel trochu jako slepý k houslím, ale i takové se počítají. Jeho branka z poslední minuty totiž rozhodla právě o tom, že si zárybský Krulich domů neveze ani bod.

 

Jiří Stránský (Ovčáry) - Na hřiště se dostal jako střídající hráč až v 68. minutě, i přesto ale dokázal vsítit do branky Pěčic dva góly!

 

Tomáš Hašler (Ovčáry) - Další dvougólový střelec v dresu Ovčár. V zakončení prokázal chladnou hlavu a své příležitosti bezpečně proměnil. Pěčicím tak po výborném výkonu zbyly jen oči pro pláč.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.