HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 20.04.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Zach, který byl vy výsledku asi spíš rád za výsledek svého celku proti Kosoři. Při velmi dynamickém závěru se strachoval o výsledek, jinak ale stál s klubem po celé trvání zápasu a byl tak u všeho podstatného. Obdržel dvě branky, na které ale dokázal zareagovat velmi dobrým, nadstandartním výkonem. Rakovník tak i díky němu získal alespoň bod.

Druhým členem sestavy je Slepička ze Spartaku Pířbram, který byl u dalšího tříbodového zápasu svého celku, tentokrát s Podlesím. Proti soupeři zaznamenal úvodní branku a skvělý výkon, kterým napomohl týmuk tíženému bodovému zisku, kterým alespoň zdárně celek napravil zaváhání z minulého kola

Dalším článkem v sestavě je Vosáhlo, hráč Vestce, který se svým klubem rozdílem čtyřbranek porazil tápající klub z Nelahozevsi. Proti soupeři odehrál skvělý zápas a nasměroval svůj klub k důležité výhře v cestě za dobrým postavením v tabulce, když vstřelil čtvrtý, potvrzující gól.

Dále tu máme hráče ze Sedlce-Prčic, Kabíčka. Ten při porážce Kralup s jeho celkem zaznamenal znamenitý výkon, když zvládl vstřelit gól, který se ve výsledku ukázal jako velmi důležitý. Jeho klub se tak i dál drží na chvalitebném místě v tabulce.

Pojďme se podívat na další hráče. Malý se svým Jílovištěm naplno bodoval, konkrétně proti rozjetým Jinočanům. Záložník se proti soupeři trefil, převedl skvělý výkon a nasměroval tak svůj celek k výhře, která je v aktuální situaci pro klub velmi příjemná. Jeho branka se navíc ve výsledku ukázala jako rozhodující.

Minha z Vestce ukázal výborný herní projev v zápase proti Nelahozevsi. Předvedl opravdu ukázkový, všestranný výkon, kterým nasměroval klub k velmi důležité výhře v cestě tabulkou. Dva góly, skvělý herní projev a energie.

Novák z Kladna byl u výhry svého klubu proti Slanému. Postaral se o velmi nadstandartní výkon a i díky němu skolilo Kladno občas velmi obstojně hrající klub Slaného, které tak své zaváhání bude muset napravovat. Střelec z SK zapsal dva góly a prokázal svou důležitou roli v klubu.

Dále tu máme hráče z Rakovníka, Čadka, který svým velmi pozdním gólem zajistil alespoň bod proti dobře hrajícímu klubu z Kosoře. Rakovník se ale kvůli ztrátě propadl zpět na druhé místo, jedná se však o rozdíl ve skóre, který ho dělí od opětovného zisku první příčky. Čadek předvedl proti Kosoři velmi dobrý výkon, především jeho branka se ale ukázala(ukáže?) jako důležitá

Hrdinou se stal Šikanedr z Berouna, jehož úvodní a poté také čtvrtý, potvrzující gól zápasu zajistil klubu důležité body v cestě tabulkou. Opět na hřišti ukázal kvalitu a pečlivost, kterou by měl mladý hráč v klubu mít. Votice tak ztratily, Beroun získal vše, co mohl.

Buchta, hráč Příbrami, vstřelil rozhodujcící gól na 3:2 proti silnému Podlesí. Velmi tak napomohl k výsledné výhře Spartaku proti nevyzpytatelnému soupeři. Velmi dobrý výkon, kterým Spartak částečně nahradil prohru proti Jinočanům.

Posledním členem naší sestavy kola je Šahini, hráč z Tuchoměřic, který na hřišti, ostatně jako každé kolo, prokázal své kvality a zvládl zaznamenat hattrick! Tuchoměřice tak zvítězili proti Klecanům a posunuly se zpět na první místo.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2024 17:24 do 25.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.