HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 21.04.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Vošmík, který byl u výhry svého Braškova proti tápající Velké Dobré. Jako jeden z menšiny brankářů udržel čisté konto a nasměroval tak svůj celek k tíženým třem bodům.

Druhým členem sestavy je Pucholt z Libušína, který byl u dalšího tříbodového zápasu svého celku, tentokrát se Zavidovem. Proti soupeři zaznamenal závěrečnou branku týmu a skvělý výkon, kterým napomohl Baníku tíženému bodovému zisku, kterým alespoň zdárně celek napravil zaváhání z minulého kola

Dalším článkem v sestavě je Motlík, hráč Hostouně, který se svým klubem bodoval v zápase proti Libčicím. Pro rezervu hostouňského manšaftu se jedná o cenný bod, který tak alespoň trochu drží naděje na udržení v I.B třídě.

Dále tu máme hráče z Libušína, Veselého. Ten při porážce Zavidova zaznamenal znamenitý výkon, když zvládl vstřelit hned dva góly, které Baníku napomohly k velmi podstatné výhře v cestě tabulkou. Libušín je navíc už na 9. místě!

Pojďme se podívat na další hráče. Hrubý se svým Kladnem naplno bodoval, konkrétně proti Hředlím. Záložník se proti soupeři trefil, převedl skvělý výkon a nasměroval tak svůj celek k výhře, která je v aktuální situaci pro klub velmi příjemná. Jeho branka se navíc ve výsledku ukázala jako rozhodující.

Abrham z Kladna nám také ukázal výborný herní projev v zápase proti Zavidovu. Předvedl opravdu ukázkový, všestranný výkon, kterým nasměroval klub k velmi důležité výhře v cestě tabulkou. Dva góly, skvělý herní projev a energie.

Rus z Lán byl u remízy svého klubu se Mšecí-Novým Strašecím. Postaral se o velmi nadstandartní výkon a i díky němu zvládl klub získat body ve velmi vyrovnaném utkání plném akce.

Dále tu máme posledního hráče z Libušína, Hrubého, který svými dvěma góly v prvním poločase rozhodl o výsledku i o tříbodovém zisku klubu. Baník díky němu najel na velmi rychlou, efektivní dynamiku, dá se tedy říci, že převážně díky němu aktuálně devátý celek tabulky dosáhl na tři body..

Hrdinou se stal Bouška z Dobrovíze, jehož úvodní a poté také třetí, rozhodující gól zápasu zajistil klubu důležité body v cestě za titulem. Opět na hřišti ukázal kvalitu a pečlivost, kterou by měl zkušený hráč v klubu mít. Lhota tak ztratila, Dobrovíz získala vše, co mohla.

Krovoza, hráč Braškova, vstřelil rozhodující gól proti bez formy hrající Velké Dobré. Velmi tak napomohl k výsledné výhře týmu a klub tak získal další tři důležité body do tabulky.

Posledním členem naší sestavy kola je Kubík, hráč z Vraného, který na hřišti, ostatně jako každé kolo, prokázal své kvality a zvládl zaznamenat hned dva góly. Vraný tak zvítězilo proti Švermovu a aktuálně se nachází na čtvrtém místě tabulky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2024 09:52 do 25.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.