SESTAVA KOLA - 6.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

V 6. kole okresního přeboru pokračovala vítězná série vedoucího celku soutěže z Lukavice, který udolal České Meziříčí šesti brankami. Na vítězné vlně se po vítězství v zápasech proti Přepychám, respektive Voděradům, udržely také Vamberk a Kostelecká Lhota. Častolovice naservírovaly domácím příznivcům v utkání s Petrovicemi třígólový triumf. Pozadu nezůstaly ani Křivice, jež zdolaly Žďár 4:1. Javornice prohrála v Rokytnici až na penalty a Slatina si připsala šestou porážku, když nestačila na Deštné. V čele tabulky tak nadále zůstavá Lukavice před Vamberkem a Kosteleckou Lhotou, na posledním místě se bez jediného bodu krčí Slatina. 

V bezbrankovém zápase Rokytnice s Javornicí se při penaltovém rozstřelu vytáhl domácí brankář Martin Cit, který pochytal všechny tři penaltové pokusy hostujícího celku a zásadním způsobem rozhodl a vítězství svého mužstva. 

 

Křivický obránce Radek Pojezdala vstřelil do žďárské branky první gól svého týmu a položil základy vysoké výhry 4:1. 

 

V penaltovém rozstřelu po bezbrankových dvou poločasech byl kromě brankáře Martina Cita hodně vidět také Lukáš Hůlka, který proměnil rozhodující třetí penaltu. 

 

O vítězi utkání mezi Voděrady a Kosteleckou Lhotou rozhodl jediným gólem ve 42. minutě hostující obránce Vítězslav Hrubý. Díky jeho zásahu si Lhota odvezla ze hřiště soupeře tři body. 

 

Udržení čistého konta proti Českému Meziříčí v lukavické obranné čtyřce jistil její lídr Jakub Tlapák, domácí si tak ke šesti brankám a třem bodům připsali také nulu obdržených gólů. 

 

Střeleckou formu z úvodu sezony potvrdil v 6. kole vamberecký Pavel Šponar. V 53. minutě vsítil vyrovnácí trefu na 2:2 a načal cestu k otočení zápasu a výhře 5:2.

 

Miroslav Cvejn se v dresu Lukavice znovu prezentoval skvělým výkonem, který ozdobil dvěma góly z 6. a 47. minuty. První z nich otevřela skóre zápasu, druhá hosty definitivně odpravila. 

 

Režisérem lukavické výhry byl vedle Miroslava Cvejna již tradičně záložník Tomáš Polívka. Většina lukavických akcí začínala na jeho kopačce ve středu pole a pokračovala útoky po pravé straně. Své představení navíc mozek týmu vyšperkoval dvěma brankami. 

 

Záložník Jan Ježek naskočil do zápasu Deštného se Slatinou ve 47. minutě a hned po dvou minutách pobytu na hřišti skóroval. Svou brankou poslal domácí do vedení 2:1 a přiklonil výhodou na stranu svých spoluhráčů. Ti poté upravili účet zápasu na 5:1. 

 

Utkání mezi Častolovicemi a Petrovicemi ovládlo útočné duo Vik-Brandejs. Prvně jmenovaný Tomáš Vik, který je v každém zápase motorem týmu, pomohl k vítězství dvěma góly a připsal si šestý střelecký zásah v sezoně. 

 

Jan Brandejs se neustále dral k zakončení a v několika dobrých šancích ohrozil hostujícího brankáře Baťhu. V 66. minutě se mu v situaci jeden na jednoho podařilo vsítit kýženou branku. Častolovice díky útočným manévrům dvojice Vik-Brandejs porazilo Petrovice 3:0.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.