SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Další kolo je minulostí a vy opět můžete hlasovat o hráče kola v naší anketě. Brány hlasovaní se uzavřou ve středu v pravé poledne a hlasovat pro svého favorita můžete každou hodinu.

Jaroslav Šebesta (Horky nad Jizerou)- Několika skvělými zákroky nedovolil střelcům Skalska inkasovat, udržel čisté konto a tak převážně díky němu získaly Horky druhý bod v sezoně.

Jakub Kříž (Pěčice)- Obránce Pěčic svým perfektně provedených trestňákem rychle odpověděl na inkasovanou branku a vyrovnal tak na 1:1. Pěčice sice nakonec prohrály, ale Jakub o nominaci do sestavy kola nepřijde.

Jaroslav Martínek (Kropáčova Vrutice)- Brankou na 1:0 otevřel skóre utkání v zápase s Nemyslovicemi. Jeho celek vyhrál přesvědčivě 6:1 a tak stále drží stoprocentní bilanci v soutěži.

Libor Vele (SK Skalsko)- Obrana s jeho účastí fungovala v Horkách bezchybně a své soupeře za celý zápas nepustili do větší šance. Pro Skalsko je to navíc druhá udržená nula za sebou.

Jaroslav Michal (Sokol Struhy)- Dvěma brankami výrazně pomohl Struhám k dalšímu vítězství, tentokrát na hřišti na hřišti Pěčic. Nejprve hlavou otevíral skóre utkání a o pět minut později s přehledem proměněnou penaltou vrátil svému týmu vedení.

  Petr Blažek (SK Ledce)- Jako správný kapitán přivedl svůj tým k vítězství 3:1 v derby v Žerčicích. Sám vstřelil jednu branku z přímého kopu a poslal tak svůj tým do vedení 1:0.

Martin Soumar (FK Krnsko)- Tento záložník si nominaci do sestavy kola zasloužil již třetí brankou v sezoně. Trefuje se pravidelně a tentokrát jeho branka pomohla k hubenému vítězství 2:1 nad Jabkenicemi.

Vratislav Michal (SK Strašnov)- Přízemní střelou z vápna srovnal v zápase se Zdětínem na 1:1 a díky jeho trefě tak Strašnov stále drží neporazitelnost.

Rostislav Rambousek (Kropáčova Vrutice)- Tento veterán, který za dva roky oslaví padesáté! narozeniny střílí branky jako na běžícím páse. V tomto kole sestřelil čtyřmi góly Nemyslovice a osamostatnil se tak na čele tabulky střelců, které teď vládne se sedmi úspěšnými zásahy.

Tomáš Konečný (SK Ledce)- Útočník, který v derby jednu branku sám dal a další připravil svému spoluhráči v sestavě kola nechybí. I díky jeho výkonu jsou Ledce stále stoprocentní.

Martin Husák (FK Zdětín)- Jeho branka hned z úvodu utkání zapříčinila to, že si Zdětín ve 4. kole připsal první bod za remízu 1:1.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.