SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Velmi vyrovnané zápasy přineslo divákům 4. kolo soutěže. Však taky pouze jediné (!) utkání Neratovic proti Byšicím skončilo rozdílem dvou branek! Čtyři zápasy skončily jednogólovým vítězstvím a dvakrát (v Zárybech a v Lužci) musely rozhodovat až penalty. Zajímavé také je, že vyhrát dokázal jediný domácí celek - Sokol Ovčáry. Jak se drama na hřišti promítlo do sestavy kola můžete zkontrolovat níže...

Michal Hošťálek (Kosmonosy) - Vychytaná nula se vždy cení. Dvojnásob v prestižním derby a ještě více, když stačí na nejhubenější vítězství 1:0. Přesně to se povedlo v tomto kole Michalu Hošťálkovi proti Pěčicím.

 

Martin Viskup (Ovčáry) - Nádherná rána z dálky od tohoto zkušeného obránce musela potěšit zraky všech fotbalových fajnšmekrů. Byla o to důležitější, že v poslední desetiminutovce rozhodla o vítězství nad Starou Boleslaví 3:2.

 

Pavel Peroutka (Lužec) - Jeho tečovaná střela nebyla tak krásná, jako ta Viskupova, ale účel splnila stejný. V zápase proti Klíčanům, které Lužec po celý zápas přehrávaly, zajistila svému týmu velmi cenný bod.

 

Jan Čurda (Byšice) - A do třetice střelec z řad obránců. Čurdův gól z 16. minuty na hřišti v Byškovicích byl zároveň gólem vítězným, jelikož domácí se po celý zápas přes pevnou obranu Byšic nedokázali prosadit.

 

Petr Vynikal (DBSK) - Dolnímu Bousovu konečně vyšel zápas podle představ a odskákal to domácí Řepín. Vynikalův pěkný gól v 71. minutě byl rozhodující a jeho tým urval výhru 1:2.

 

Jan Staněk (Stará Boleslav) - Jediný zástupce klubu, který v tomto kole nezískal ani bod. Za statečný boj na hřišti prvních Ovčár si ale Slavoj uznání zaslouží. V anketě ho zastupuje střelec druhé branky, středopolař Staněk.

 

Bohuslav Mareček (Záryby) - Stříleli sice jiní, Mareček ale dokázal ve středu zálohy Záryb hýřit nápadem a zastoupit tak klasického tvůrce hry Krulicha. Stačilo to na remízu 2:2 s Bakovem a následnou výhru na pokutové kopy.

 

Lukáš Vávra (Bakov) - Střídání bakovskému trenérovi Maryškovi opravdu vyšlo. Lukáš Vávra se na hřiště dostal okamžitě po inkasovaném gólu a hned za 2 minuty dokázal vyrovnat! Zachránil tak Bakovu alespoň bod za remízu v Zárybech.

 

Adrian Vizingr (Kosmonosy) - Zkušený čtyřicetiletý útočník, který si vyzkoušel nejvyšší soutěže v dresu Mladé Boleslavi, Jablonce, Žižkova či Mostu, se ukázal být rozdílovou postavou derby v Pěčicích. Po celý zápas zaměstnával obranu domácích a v průběhu první půle hlavou vstřelil rozhodující gól.

 

Lukáš Zahrada (DBSK) - Původem obránce se na stará kolena (32) rozhodnutím trenéra Janouška přesunul z obvyklé pozice v obraně na hrot útoku. Tam má složitý úkol - nahradit zraněného kanonýra Tomíčka. V zápase na Řepíně se mu to dle všech zúčastněných povedlo dokonale a ač sám gól nevstřelil, byl pro svůj tým velmi platným hráčem.

 

Jiří Tyle (Mělník) - Pod první tříbodovou výhrou Mělníka je velkou měrou podepsán mladý útočník. Jeho gól v 81. minutě totiž pojistil vedení, takže ani snížení domácího Kostelce v závěru bodovou ztrátu neznamenalo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.