SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Dva hráči, kteří byli nominováni minulý týden, nesou svoji formu i v dalším pátém kole. Kdo vás zaujal tentokrát? Změnili jsme rozestavení a kvůli přetlaku ofenzivních hráčů jsme použili model 4-3-3. 

Jan Bartyzal (Lužná - brankář): V zápase proti první Olympii Honza vychytal tři tutovky, takže se jednoznačně zasloužil o bezbrankové skóre a hlavně díky němu získala Lužná bod. V penaltovém rozstřelu vystihl úmysl Radima Topinky.

Jakub John (Jesenice – obránce): Jesenice se pěkně rozstřílela. I když jí chyběli dva stabilní hráči, poradila si s přehledem. Zadák Jakub John se také jednou prosadil.

Miroslav Chládek (Lišany – obránce): S páskou na ruce sice nedovedl svůj tým k vítězství, avšak rakovnickou rezervu lišanská defenzíva pořádně potrápila. Chládek všechny dirigoval a i díky jeho čtení hry se domácí do 60. minuty neprosadili a marně hledali recept.

Jan Vrábík (Kněževes – obránce): Netřeba dlouhosáhle představovat jednoho z nejkvalitnějších stoperů. Opět se mu dařilo. Soupeři ho chválili za skvělé dlouhé pasy a téměř jako vždy se prosadil i gólově.

Martin Rosa (Janov – obránce): Další zadák, který dával gól. Martin se trefil jako třetí do sítě Senomat a jeho tým si připsal další důležité body na domácí půdě.

Jaroslav Daniš (Kolešovice – záložník): Z týmu Kolešovic, který na Olešné nemálo překvapil, byl nejaktivnější a otevřel skóre zápasu. Jeho tým nakonec vyhrál a postaral se o překvapení kola.

Martin Kokšál (Olympie – záložník): Odehrál si svůj standard. Jako vždy nekazil a rozdával balony. I když to jeho spoluhráčům moc nešlo, zůstala Olympie v tabulce první.

Zbyněk Balý (Jesenice – záložník): Jako jediný z okresního přeboru vsítil hattrick. Jednoznačně patří do sestavy kola, protože se nejvíc podílel na devítigólovém debaklu, který Jesenice věnovala Zavidovu.

Adam Vitner (Hředle - útočník): Byl označen jako nejaktivnější hráč, jeho rychlost a dravost je už známá. Nezapomněl se trefit ani v Pavlíkově.

Jiří Jelínek (Lišany – útočník): Je obdivuhodné, co dokázal Jirka na velkém letišti Rakovníka. Byl nejvíc nebezpečným hráčem, a i když se k němu balon dostával jen zřídka, pokaždé to „smrdělo“. Jediný gól hostujícího celku, padl právě z jeho kopačky.

Josef Vejvoda (Lužná – útočník): Na svůj věk je Pepík hodně šikovný. Právě jeho rychlost tropila obraně Olympie velké potíže. Branku sice nedal, ale schopnosti prokázal.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.