SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

5. kolo I.B třídy sk. B je již minulostí a je naší milou povinností vyhlásit sestavu kola. V ní budou mít tentokrát konečně zastoupení hráči Labského Kostelce, kteří vybojovali své první body v sezoně. Z dalších utkání stojí za zmínku například statečný boj Mělníka proti silným Ovčárům, či šestigólová kanonáda Klíčan do sítě Řepína.

Jakub Bodlák (Stará Boleslav) - Po jednozápasové pauze se opět objevil od první minuty v brance svého týmu a bylo z toho čisté konto. O to cennější, že Pěčice rozhodně nebyly slabým soupeřem a Bodlák v bráně musel předvést několik těžkých zákroků.

 

Libor Chvátal (Kostelec) - Z bezchybné obrany, která nepovolila domácímu DBSK ani branku, jsme do sestavy kola vybrali jejího nejzkušenějšího člena. Odchovanec Kostelce je věrný svému klubu i ve třiceti letech.

 

Karel Kozma (Kosmonosy) - Stoper Kosmonos svým důrazem zařídil vyrovnávací gól na 2:2 v zápase proti Zárybům. Stejným výsledkem utkání i skončilo a rozhodnout tak musely pokutové kopy, ve kterých byli domácí úspěšnější.

 

Michal Vernek (Ovčáry) - Z vítězného týmu Ovčár naše redakce vybrala člena, který možná nebyl tolik nápadný, ale zodpovědnou hrou na nezvyklé pozici obránce se podílel na porážce svého bývalého celku.

 

Adam Kučera (Lužec) - Hráč stále ještě dorosteneckého věku, který se v Byšicích prezentoval nádhernou gólovou střelou nůžkami. Jeho gól po změně stran ale na bodový zisk nestačil a Lužec podlehl 4:2.

 

František Valentin (Záryby) - Krásný gól navrátilce do sestavy znamenal trochu nečekaný bodový zisk na hřišti silných Kosmonos. Valentin se do míče opřel za hranicí velkého vápna a jeho střelu zastavila až síť.

 

Jan Drahorád (Neratovice B) - Další zástupce týmu, který dokázal na venkovním hřišti vybojovat bod za remízu a prohru v penaltách. Drahorád si vysloužil od trenéra Panochy uznání za kvalitní výkon na své dirigentské pozici uprostřed hřiště.

 

Jiří Kábrt (Byšice) - Nečekaná třígólová hvezda kola. V zápase proti Lužci prokázal 39 letý čečelický patriot skvělou orientaci ve vápně a neomylně zakončoval centrované balony. Jednou se prosadil i pěknou a nečekanou střelou přes hlavu.

 

Lukáš Temiak (Kostelec) - Jediný střelec zápasu mezi Dolním Bousovem a Labským Kostelcem nemůže v naší nabídce chybět. Jeho gól před poločasem znamená důležitou psychickou vzpruhu pro kostelecké.

 

Milan Mlynka (Bakov) - Nádhernou trefou z dálky do šibenice se blýskl rychlonohý útočník Bakova nad Jizerou. Na výhru to ale nestačilo, jelikož Neratovice v průběhu druhého poločasu dokázaly vyrovnat.

 

Aleš Javůrek (Klíčany) - Dva góly do sítě Řepína jsou jistě hodné zaznamenání. Oba přišly až ve druhé polovině a znamenaly vysokou výhru v poměru 6:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.