SESTAVA KOLA - 8.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

A máme za sebou další kolo okresního přeboru a my opět přinášíme sestavu kola. Pojďme si však toto kolo shrnout. Vedoucí Litultovice nezaváhaly v Hradci nad Moravicí a udržely si první místo v tabulce. Slavia Opava podlehla na svém hřišti stále se lepšícím Suchým Lazcům. V zajímavém zápase mezi Budišovem a Stěbořicemi dokázala domácí družina udržet hubené vítězství. V zápase dvou rozdílných poločasů remizovala Bělá s Jakartovicemi. Bláznivý zápas se hrál ve Vřesině, kde domácí vedli po první půli 4:1 nad Malými Hošticemi. Po neskutečném kolapsu Vřesiny ve druhé půli, svítil na ukazateli skóre na konci zápasu výsledek 4:7. V souboji rezerv svých týmů vyhrály Kobeřice nad Pustou Polomi. Kobeřice tak zaznamenaly svou první výhru v sezóně. Poslední Chlebičov si odvezl z Vávrovic potupný debakl 10:1.

Brankář: Jakub Stříbný (Kobeřice B) - Do brány získal nominaci Jakub Stříbný z Kobeřic, který udržel čisté konto. Jako třešinku na dortu dokázal lapit pokutový kop.

Obrana: Stanislav Stuchlík (Mokré Lazce), Oldřich Minarčík (Litultovice), Daniel Stanke (Jakartovice), Jan Vondrouš (Budišov n. B.) - V obráně máme čtyři hráče. Stanislava Stuchlíka ze Suchých Lazců, který svůj výkon korunoval krásnou brankou z přímého kopu. Obranu Litultovic dirigoval na cestě za čistým kontem Oldřich Minarčík. V obraně Jakartovic tvrdil muziku Daniel Stanke. Posledním je Jan Vondrouš z Budišova, který svým výkonem přispěl k tomu, že obrana Budišova odolala závěrečnému náporu Stěbořic. 

Záloha: Ondřej Šafarčík (Malé Hoštice), Jan Morisch (Vávrovice), Richard Blaga (Malé Hoštice) - Do zálohy jsme nominovali neúnavného Jana Morische z Vávrovic, který kromě černé práce pro svůj tým, vsítil dvě branky. Zálohu nám potom vystužuje autor hattricku Richard Blaga z Malých Hoštic a jeho kolega z týmu Ondřej Šafarčík, který připravil několik gólů svého týmu.

Útok: Radek Urban (Jakartovice), Filip Mrusek (Vávrovice), Petr Boček (Vřesina) - V útoku budou soutěžit o primát hráče kola Radek Urban z Jakartovic. Konkurenty mu budou autoři hattricku Filip Mrusek z Vávrovic a Petr Boček z Vřesiny.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.