SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Pondělní státní svátek vám nabízí šestou jedenáctku okresního přeboru. Najde se v ní jeden Václav, který právě dnes svátek slaví. Dva hráči odehráli zápas už podruhé tak skvěle, že byli znovu nominováni. Kdo je váš favorit?

Luboš Novák (brankář Lány) – Gólman Lán v nominaci nejlepší jedenáctky ještě nebyl, ovšem už poněkolikáté prokázal, že své kvality má. Tentokrát v Zavidově patřil rozhodně k nejlepšímu hráči Lán. Díky jeho skvělým zákrokům se rezerva prosadila jen jednou a ještě ovládla závěrečné penalty.

 

Martin Cibulka (obránce SK Rakovník B) – Podruhé za sebou byl tento zadák vidět. Není to náhoda? Martin ve Hředlích odehrál dobrý zápas, působil vyrovnaně, dozadu nic nezkazil a navíc ještě podporoval útok. Při jednom z nich krásně propálil Malinovského a dal jednu ze čtyř branek svého týmu.

 

Martin Rek (obránce Lužná) – V týmu Lužné zářili oba útočníci, ale my jsme si vybrali stopera Martina z jiného důvodu. I když měly Lišany hodně šancí, většinou se k Maškově brance dostaly přes jiného hráče. Luženský Rek vyhrával hlavičkové souboje a připravil jeden gól pro Vejvodu.

 

Ladislav Krůta (obránce Lišany) – Oba funkcionáři označili lišanského stopera za nejlepšího hráče. Není divu. Perfektně využil své výšky a sbíral téměř bezchybně dlouhé pasy.

 

Matuš Karnafel (záložník Janov) – Janovský záložník v roli mozkovny nezklamal. Malý zázrak učinil Janov, když vybojoval bod s Kněževsí, i proto někdo z Janova do naší jedenáctky jednoznačně patří.

 

Petr Kýzl (záložník SK Rakovník B) – Poslední dva góly Rakovníka jdou za Petrem. Nejdřív prokázal umění hlavou, poté se prosadil po individuálním úniku i po zemi. Nekazil, hrál kompaktně.

 

Adam Špička (záložník Zavidov) – Zavidov se proti Lánům mohl vytáhnout lépe. Adam Špička vymýšlel gólovky, rozdával přesné nahrávky a bojoval. Bohužel pro jeho tým to stačilo jen na bod.

 

Martin Sládek (záložník Olešná) – Když vedla Olešná na Olympii 3:0, zdálo se, že zápas ovládne. Druhou branku dal právě Martin, který vyhrál souboj s brankářem B. Kochem a dal důležitou branku. Spolu s Jiránkem nepouštěl zejména v prvním poločase domácí středopolaře do hry.

 

Josef Vejvoda (útočník Lužná) – Znovu Pepík. Tento víkend bude mladík z Lužné slavit asi ještě víc. Dva góly dal, na jeden Šnajdrovi nahrál. To vše stihl za půl hodiny hry ve druhém poločase. Je to důkaz fyzické kondice, kterou Vejvoda navíc podporuje neobvyklou rychlostí.

 

Václav Eck (útočník Olympie Rakovník)– V prvním poločase nastoupil Venca na stoperu a udělal velkou hrubku, za kterou byli domácí potrestáni. Vše ale vynahradil ve druhém poločase, když se vysunul do útoku a postaral se o dva góly a celou ofenzivu oživil.

 

Tomáš Vodrážka (útočník Olešná) – Olympii dělal Tomáš největší problémy. První a třetí branka putuje za ním. I díky těmto trefám navýšil své střelecké konto a i nadále vládne s deseti góly kanonýrům II. třídy. Tomáš měl ještě další dvě tutovky, ty ale neproměnil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.