SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

I přesto, že tentokrát vládla, ač mírná, tak znatelná konkurence, místo jediného brankářského postu bylo obsazeno opravdovým betonem. Holubovský Milan Popel již tři utkání v řadě neinkasoval branku, což z něj dělá nejúspěšnějšího gólmana v celé III. třídě a jeho tým je rázem nejdefenzivnějším účastníkem soutěže. Jak dlouho ještě bude nestárnoucí opora brankoviště Holubova neprůstřelná?

 

Čtveřice obránců nabízí hned z kraje jméno Václava Vaňáska z Horního Dvořiště, jenž se svými spoluhráči prozatím neprožívá zrovna dobré období, kdy marně vyhlíží vítězný zápas, ale i tak zaujal trenéra Keményho natolik, že jej vyzdvihnul jako jednoho ze svých dvou nominovaných svěřenců. Defenzivní blok tvoří mimo jiné také Ondřej Bukovinský, jenž sám sebe ze skromnosti nevychválil, ale o to se nakonec postaral sám týmový kouč, pro něhož si svou hrou o místo v ideální jedenáctce určitě řekl. Třetím defenzivním hráčem v sestavě kola je Jan Szojka z Benešova nad Černou. Ačkoliv jeho tým nedotáhl utkání do vítězného konce, jednatel klubu, který onen zápas hodnotil, také přiznal, že Szojkův odvedený výkon byl doslova fantastický. No a zadní kvarteto uzavírá aktuální soupeř posledně jmenovaného fotbalisty, světlícký Ondřej Válek, kterýžto nelehký zápas odehrál s dobrou zodpovědností a ta vedla sice k vydřeným, ale důležitým třem bodům.

 

Nejlepší namixovaná záloha čítá též rovné čtyři borce. O svého zástupce se zde po zásluze postaralo teké českokrumlovské ROMO, které, až na první dvě kola, neodvádí zrovna uspokojivé výsledky, ale Aleš Kotlár v individuální hře zaujímá celkem dobré postavení a přestože se nyní prosadit střelecky nedokázal, o šanci úspěchu v naší anketě si řekl značně nahlas. David Pham z rezervního týmu Vyššího Brodu usilovně bojuje o fanouškovské hlasy společně se svým spoluhráčem Pavlem Vnukem, kdy oba vyšebrodské hráče po letos první výhře nominoval do sestavy kola hrající vedoucí týmu Vít Syrovátka. Své letošní první vítězství uhráli v lipenském derby proti týmu FC Lipno a v ideální sestavě kola se mezi tuto dvojici staví právě její nynější soupeř Daniel Furik. Přestože Lipno nedisponovalo takovým výkonem, na jaký bylo za poslední kola zvyklé, tak i v pátém týdnu má ve výběru jedenácti nejlépe hodnocených mužů svého zástupce.

 

A o útok se tentokrát starají dva hráči, kteří se trefili hned několikrát a v posledním kole byli dokonce i vzájemnými soupeři. Druhým želízkem v ohni Horního Dvořiště je František Olah, jenž se během pouhých pěti minut zaskvěl hattrickem a hvězdnou jedenáctku uzavírá Luděk Sojka. Ten se za záda soupeřova brankáře trefil naopak dvakrát a poté, co se sám aktivně postaral o polovinu branek, které Rožmberk vstřelil, vybojoval letošní první bod pro svůj tým.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.