SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Pondělní nejlepší jedenáctka je opět tady! Najdete zde svého favorita? Nabídka je pestrá... Máme zastoupení z deseti týmů okresního přeboru. Dvojitá podpora míří z Kněževsi, kde padlo deset branek.

Martin Štiller (brankář Zavidov B): Zavidov sice s rezervou Rakovníka prohrál 1:3, ale hlavně ve druhém poločase vynikal výkon brankáře Štillera. Jen díky němu a jeho zákrokům nedali domácí více branek.

 

Michal Štícha (obránce Kolešovice): Přesto, že si dal obránce Kolešovic v zápase proti Janovu vlastní branku a jeho tým prohrál, podal vyrovnaný a zodpovědný výkon, který se od krajního obránce očekává. Jako kapitán šel příkladem.

 

Jan Plaček (obránce SK Rakovník): Řídil obranu a hýřil zkušenostmi. Oceňujeme jeho univerzálnost.

 

Jan Melč (obránce Janov): Další hráč s kapitánskou páskou. Silný v defenzivní činnosti, výborný hlavičkář a velký bojovník.

 

Milan Krejčí (obránce Kněževes): K Milanovi není co dodávat. Kromě toho, že dal hattrick a podílel se největší částí na desetigólovém přídělu Lišan, je zřejmě jedno, kam ho postavíte. Góly dokáže dát z pozice útočníka, ale i beka.

 

Patrik Telvák (záložník Olešná): Olešnou trápí omluvenky a tudíž sestava. Patrik ve svých jednadvaceti letech zařídil pro svůj tým alespoň remízu, protože dal oba dva góly.

 

Martin Kokšál (záložník Olympie): Rakovnický tým podal matný výkon, ale světlou výjimkou byl středopolař Kokšál, který měl chuť hrát a sbíhal si do hloubi pole pro přihrávky. Nahrál na druhou branku.

 

David Brda (záložník Jesenice): Minulý týden David trefil kasu dvakrát, v sobotu už to bylo jen jednou, ale jeho výkon byl opět skvělý. Je vidět, že vyloučení na pár kol mu jedině prospělo.

 

David Šmíd (záložník Hředle): Spolu s Honzou Slámou odehrál slušný zápas sedmnáctiletý David, který podporoval útok a měl několik šancí, kterými byl pro Senomaty nebezpečný.

 

Lubomír Kozák (útočník Kněževes): Po velké náloži deseti gólů jistě do nejlepší jedenáctky patří i další hráč tohoto týmu. Kromě Krejčího, který dal hattrick, byl hodně vidět i Luboš, který se trefil dvakrát.

 

Michal Reichl (útočník Lány): Dalo by se říct, že nenápadný výkon Lán slavil úspěch. Z minima vytěžili domácí maximum, a to hlavně v produktivitě. Právě Michal našel dvakrát skulinku v Kochově brance a dokázal se přes zkušené hráče prosadit.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.