SESTAVA KOLA - 12.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

O víkendu se odehrálo neúplné 12. kolo. Zápas Litultovic s Chlebičovem byl kontumován ve prospěch domácích. Suché Lazce ztratily tři body ve Vávrovicích. Na špatném terénu v Pusté Polomi byli šťastnější hosté ze Stěbořic. Brankovou přestřelku v Kobeřicích lépe zvládli hosté z Malých Hoštic. Slavia Opava zdemolovala devíti góly Vřesinu. V nedělním odpoledne zvítězil šestibrankovým rozdílem Budišov nad Bělou. V posledním utkání zaváhaly venku poprvé Jakartovice, když nad jejich síly byl Hradec nad Moravicí. 

Brankář: Tomáš Mrázek (Hradec nad Moravicí) - V bráně je hradecký čaroděj Tomáš Mrázek, který odololal všem nájezdům Jakartovic

Obrana: Michael Gargoš (Kobeřice B), Dalibor Kurzica (Malé Hoštice), Marek Poštulka (Jakartovice) - Michael Gargoš z Kobeřic vsítil jeden gól a na dva přihrál. Daniel Kurzica z Malých Hoštic vsítil jako obránce jeden gól. Marek Poštulka z Jakartovic tvrdil obranu svého týmu. 

Záloha: Jan Němeček (Budišov n. B.), Jakub Morbitzer (Vávrovice), Ondřej Šafarčík (Malé Hoštice), Tomáš Dietrich (Stěbořice) - Černou práci v záloze Budišova odvedl Jan Němeček. Stejně tak Jakub Morbitzer z Vávrovic v zápase se Suchými Lazci. Ondřej Šafarčík z Malých Hoštic vstřelil jeden gól a na jeden přihrál. Tomáš Dietrich ze Stěbořic vstřelil rozhodující branku do sítě Pusté Polomi.

Útok: Daniel Wiweger (Hradec nad Moravicí), Ondřej Veliký (Budišov n. B.), Lukáš Haas (Slavia Opava) - V útoku máme Daniela Wiwegera z Hradce, který pečetil výhru svého týmu. Ondřej Veliký z Budišova dal dva góly do sítě Bělé. Třetím útočníkem je Lukáš Haas ze Slavie Opava, který pěti góly rozebral Vřesinu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.