SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Nevídané vítězství 8:0, kterého dosáhli hráči Slavoje Stará Boleslav nad Bakovem nezůstane v naší anketě bez odezvy. Tentokrát jsme zvolili rozestavení se 4-3-3 se čtyřmi stopery a jediným neúspěšným hráčem tohoto kola, který se dostal do nominace, je gólman Lužce Tomáš Prislupský.

Tomáš Prislupský (Lužec) - Lužec opět nebodoval, ale na hřišti Pěčic k tomu byl tentokrát překvapivě blízko - a to i díky výjimečnému výkonu svého gólmana.

 

Daniel Krulich (Záryby) - S netradiční rolí stopera se popral velmi dobře a dovedl svůj tým k výhře v derby proti Kostelci 0:2. Přispěl k němu i trefou z přímého kopu.

 

Jan Studený, Stanislav Ondrák (oba Ovčáry) - Kompletní stoperská dvojice Ovčár, které je dohromady 76 let. Dokázali udržet čisté konto a každý z nich navíc vstřelil gól.

 

Miroslav Švorba (Stará Boleslav) - A do čtvrtice stoper a zároveň úspěšný střelec. Miroslavovi přejeme vše nejlepší k 30. narozeninám, které v minulých dnech oslavil.

 

Tomáš Buldra (Klíčany) - Klíčanům se i nadále daří a nominaci do sestavy kola si tentokrát vysloužil středopolař Buldra, který v 88. minutě pojistil výsledek zápasu na 0:3.

 

Miroslav Hubač (Pěčice) - Krásnou střelou dovedl trápení Pěčic proti poslednímu Lužci k happy-endu a k vítězství 1:0.

 

Ladislav Kympl (Řepín) - Řepín v domácím prostředí zvládl důležitý zápas proti Neratovicím B a Kympl, který ještě nedávno působil v dresu soupeře, k tomu přispěl jednou gólovou nahrávkou.

 

Jiří Szen (Byšice) - Byšice vezou z Mělníka i vzhledem k vyloučení cenný bod, o který se postaral zejména Jiří Szen svou trefou v závěru první půle.

 

Matěj Školák (Záryby) - Náš informátor sice sám sebe nominovat nechtěl, vstřelený gól v prestižním derby ale hovoří sám za sebe!

 

Václav Šmejkal (Stará Boleslav) - To nejlepší na konec. Z osmi gólů v síti Bakova se postaral o rovnou polovinu a stal se tak bez debat nejlepším střelcem kola!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.