SESTAVA KOLA - 13.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

Je za námi předposlední kolo okresního přeboru. Překvapivě dopadl duel mezi Suchými Lazci a Hradcem nad Moravicí, kde si díky vynikajícímu výkonu brankáře Mrázka odvezli domů všechny tři body hosté z Hradce. Chlebičov se propadá stále do větší a větší mizérie. Tentokrát nestačil doma na Slavii Opava. Jakartovice opět dokázaly, že jím to doma moc nejde, když remizovaly s Kobeřicemi. Stěbořice dokázaly se štěstím porazit vedoucí Litultovice. V nedělních zápasech Bělá nestačila na Vávrovice, které ji nasázely pět branek. Budišov si odvezl z Vřesiny bod a dotáhl se na vedoucí Litultovice na dva body. Poslední zápas mezi Malými Hošticemi a Pustou Polomi skončilo bezbrankovou plichtou.

Brankář: Tomáš Mrázek (Hradec n. M.) - Do branky získal nominaci Tomáš Mrázek, který skvělými zákroky vylapal střelce Suchých Lazců.

Obrana: Radim Holub (Jakartovice), Michal Bělaška (Litultovice), Jaroslav Laub (Suché Lazce) - Obranu máme tříčlennou. Radim Holub z Jakartovic podtrhl svůj skvělý výkon i gólem do sítě Kobeřic. Michal Bělaška z Litultovic po vystřídaní skvěle vystužil obranu svého týmu. Jaroslav Laub podal opět spolehlivý výkon.

Záloha: Jakub Morbitzer (Vávrovice), Pavel Hlawenka (Kobeřice B), Jaroslav Vilášek (Chlebičov B), Libor Šusták (Slavia Opava), Martin Pražák (Budišov n. B.)-  Jakub Morbitzer odvedl ve vávrovické záloze velký kus práce. Pavel Hlawenka dvakrát prokázal chladnou hlavu a proměnil oba pokutové koppy v zápase s Jakartovicemi. Z chelbičovské mizérie čněl výkon Jaroslava Viláška. Libor Šusták z Opavy si nominaci získal za krásný gól, jenž vsítil do sítě Chlebičova. Martin Pražák zase skvěle dirigoval hru Budišova v zápase s Vřesinou.

Útok: Tomáš Dietrich (Stěbořice), Jakub Skalík (Vávrovice) - Útočnou vozbu tvoři Tomáš Dietrich ze Stěbořic, který otevřel skóre v zápase s Litultovicemi. Vávrovický kanonýr Jakub Skalík zase svými dvěma góly přispěl k porážce Bělé.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.