SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Předposlední kolo podzimní části přineslo řadu zajímavých výsledků a výkonů, kterými hráči nasměrovali své kluby za bodovým ziskem.

David Průcha podává v brance Cidliny stabilní výkony a spolu se svoji obranou vytvořil nepropustnou hráz, která nedává střelcům soupeře velké naděje na úspěch. O víkendu se přes cidlinského brankáře nedokázali prosadit hráči Kostelce nad Orlicí. Průcha udržel čisté konto a pomohl svému týmu k výhře 2:0.

 

V zápase s Týništěm byl vidět Lukáš Zákravský, který během zápasu podnikl několik nebezpečných výpadů proti brance Týniště, a přispěl tak k tříbodovému zisku Nového Města.

 

Provodov zvládl venkovní zápas na hřšiti Trutnova i díky brzkému gólu Ondřeje Nejmana, který se prosadil už v 6. minutě. Provodov si z venkovního hřiště odvezl výhru 1:4.

 

Kratonohy se proti Broumovu rozjížděly pomalu, přesto se nakonec prostříleli k další vysoké výhře. Hru Kratonoh ze zadních řad jistil obránce Jan Huňák. Nápaditými přihrávkami zásoboval své spoluhráče David Hamák, který si připsal přímý podíl na několika brankách Kratonoh. 

 

Chlumecký Pavel Pilař se podílel na obratu proti Slavii, když nejprve pohlednou brankou z přímého kopu vyrovnal. V samém závěru Pavel Pilař pojišťoval výhru svého týmu, když dával na konečných 4:2.

 

V zápase s Červeným Kostelcem byl hodně vidět náchodský Marek Brich, který se gólem a dvěma asistencemi podílel na výhře Náchodu 4:1.

 

V dresu Cidliny se dobrým výkonem předvedl Marek Koštíř, který v zápase ukázal několik technických fines, díky kterým překonal obranu soupeře. Koštíř se gólem a asistencí podílel na výhře Cidliny nad Kostelcem 2:0.

 

Vysoká si proti Jičínu připsala další výhru a svého soupeře přehrála v poměru 4:0. K výhře dvěma góly pomohl útočník Josef Homolka.

 

Jiří Kořínek se předvedl dalším střeleckým galapředstavením. Proti Broumovu se Kořínek trefil pětkrát, Kořínek tak výrazně podpořil výhru Kratonoh 7:0. V současné době se Jiří Kořínek sluní na vrcholu tabulky střelců - na svém kontě má již 28 přesných tref. 

 

Rychnov dokázal porazit Dobrušku, když branku na 2:1 vstřelil v samém závěru zápasu střídající Filip Brož

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.