SESTAVA KOLA - 13.kolo Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Máme za sebou poslední kolo Okresního přeboru. Naposledy v tomoto kalendářním roce Vám přinášíme sestavu kola, kde můžete hlasovat pro svého oblíbence. Pojďme si shrnout výsledky 13.kola. Favorit z Malého Března neponechal nic náhodě a svému soupeři, rezervnímu týmu Chlumce, nadělil šest branek a slaví tak titul půlmistra Okresního přeboru. Druhé místo uhájil tým Svádova proti Amaterům z Velkého Chvojna po zlepšeném výkonu ve druhém poločase. V souboji týmu SKP Sever a TJ Mojžíř B trochu překvapivě dominovali domáci a nasázeli svému soupeři pět branek. Kontakt s čelem tabulky si nechtěl nechat utéct TJ Sebuzín po vydařené první půli porazil o dvě branky B-tým Velkého Března. V zápase kde o vítězi museli rozhodnout až penalty byli hosté z Valtířova nakonec šťastnějším celkem a potvrdili dobrou formu ze závěru podzimu. Domácí TJ Povrly končí po podzimu na posledním místě a do jarní části soutěže je čeká ještě hodně práce se záchranou v Okresním přeboru. Zápas Trmického Béčka a týmu Malečova přinesl pět branek, z toho čtyři v hostující síti. 

Pojďme se podívat na hráče nominované do sestavy 13.kola. Do branky jsme nominovaly gólmana TJ Sebuzín Jakuba Marka, který  v zápase neinkasoval a zejména ve druhé půli dokázal své mužstvo podržet. Obranné řady začínáme Michalem Drábkem z TJ Chlumec B, který i přes svůj mladý věk předvedl na půdě favorita z Malého Března velice slušný výkon. Dalším nominovaným obráncem je kapitán Valtířova Petr Dvořák, který celý podzim odvadí standartní výkony a na půdě Povrl pomohl svému celku brankou ke dvoum bodům. Třetím do party je stálice obraných řad Svádova Tomáš Nesvadba, který nakonec podzimu chytl střeleckou fazónu a v poslednich 3 zapásech vstřelil 4 branky z pozice obránce. Posledním nominovaným je Povrlský stoper Martin Sochor, opora svého týmu a v zápase s Valtířovem se dokázal zapsat  do listiny střelců, byť jeho gól stačil pouze na jeden bod. Záložní řadu začínáme Miroslavem Havlíčkem z SKP Sever, který po celý podzim odváděl slušné výkony a připsal si za podzim 13 branek. Dvěma brankami se podílel i na debaklu Mojžířského Béčka. Druhým mužem nominovaným do záložní řady je Jiří Havel z týmu TJ Svádov-Olšinky. V zápase proti FKA Velké Chvojno pomohl svému týmu k vítězství dvěma brankami.Posledním halvem v naší nominaci je Petr Štechmiler z týmu podzimního mistra FK Malé Březno, kterého konec podzimu zastihl v solidni formě a na vítězné tečce za podzimem se podílel jednou brankou. Útočné řady nemůžeme začít nikým jiným než postrachem všech brankářů Okresního přeboru jménem Karel Pekař. Za podzimní část dokázal kanonýr Malého Března  nastřílet 18 branek a v posledním podzimním mači se radoval hned čtyřikrát! Dalším ostrostřelcem je Trmický forward Dalibor Greé. Podruhé během krátké doby vstřelil hattrick a po zásluze je nominovaný do sestavy kola. Poslednim chybějícim do party je Radek Jakubec z Chlumeckého B-mužstva, který prohrál v přímém souboji o korunu krále střelců s Karlem Pekařem, ale rozhodně se nemá za co stydět. 15 branek v 11 utkáních mluví za vše.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.