SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Máme za sebou třinácté kolo, které ukončilo podzimní část Okresního přeboru Nymburk. Ve většině utkání se objevily individuální výkony, které na hřišti vyčnívaly a abychom jejich autory ocenili, sestavili jsme opět nejlepší jedenáctku uplynulého víkendu.
Největší zastoupení, tedy dva hráče, mají týmy vedoucí Loučeně, která brankami z posledních pěti minut porazila Běrunice 0:2 a Kostelní Lhoty s Milovicemi, které se střetly ve vzájemném utkání. Vítězstvím 1:0 si domácí upevnili průbžnou druhou příčku.

Nejlepším brankářem jsme zvolili Jiřího Máchu z Kostelní Lhoty. Odchytal za podzim devět utkání, v nichž obdržel devět branek a udržel úctyhodných pět čistých kont, z nichž posledního dosáhl právě proti čtvrtým Milovicím, které se pyšní se 46 góly druhým nejlepším útokem v soutěži.


Ačkoli v tomto utkání Milovice prohrály, trenér vychválil dva obránce B týmu, kteří přijeli pomoci prvnímu mužstvu, které se nesešlo, jak by mělo. Pozici levého beka skvěle odehrál Filip Klička, který v první půli nahradil Ivana Plecitého a podal výkon nad očekávání. Vedle něj působil na stoperu Marcel Písarovič, přes nějž měli soupeřovi útočníci problém přejít a tak se dočkali jediné branky v osmé minutě, kdy ještě nebyl na hřišti Filip Klička.
Loučeň je známá mimo jiné svým výborně spolupracujícím duem stoperů Jiří Holler - Jaroslav Poulíček. První jmenovaný se dokonce stal nejlepším hráčem dvanáctého kola, dnes jsme však do sestavy zařadili jeho spoluhráče. Jako již v mnoha utkáních výkonem bez chyb a poctivými souboji pomohl brankáři Vítu Lorencovi k udržení čistého konta.
Obrannou čtveřici uzavírá Tomáš Andrle, který pomohl k udržení čistého kola Kostelní Lhotě, když také odehrál zápas bez chyb a nepustil soupeře do vyložené příležitosti, z níž by s mohl dočkat branky.

 

Hrubý Jeseník doma porazil Opočnici 4:3 a přerušil tak její šňůru tří vítězství v řadě, ač dohrával v deseti. Velkou zásluhu na vítězství si může připsat záložník Daniel Pulda. Ve 26. minutě zvýšil na 2:0 a v 67. minutě vrátil svému týmu, již hrajícímu v deseti, dvoubrankové vedení gólem na 4:2.
Na druhé straně se v dresu Opočnice blýskl senzačním výkonem Jakub Potůček. Celý zápas si dělal ze soupeřových obránců takřka kužely, vodil mezi nimi balón a rozdával přesné přihrávky. 
V sestavě kola se opět objevuje loučeňský Pavel Mareš. V 85. minutě se zakroutil volný přímý kop do šibenice a otevřel skóre utkání, které skončilo 2:0.
Čtveřici záložníků uzavírá Josef Černý z Kovanic. Kapitán mužstva se objevuje v sestavě kola podruhé za sebou. Nyní otevřel při vítězném utkání s Lípníkem (5:0) skóre a vstřelil i čtvrtý gól zápasu.

 

Z útočníků nás zaujal městecký Marek Kafka. Jeho tým zaskočil třetí Rožďálovice vítězstvím 4:2. Kafka ve 12. minutě vyrovnal na 1:1 a nadále mátl obránce soupeře výborným klamáním tělem, po němž si vytvářel střelecké příležitosti.
Sestavu kola uzavírá jediný třibrankový střelec, Matěj Šenkýř z Přerova. Ten nečekaně porazil Ostrou 5:2, na čemž měl podíl brankami na 1:1, 4:1 a ve druhé půli také na závěrečných 5:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.