SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Brankář: 

Tomáš Mrázek (TJ Hradec n. M) – V prvních dvou zápasech nenastoupil, ale v další části sezóny se stal stabilní oporou svého týmu. Po prvních ne zrovna povedených zápasech, získal v brance jistotu a vychytal svému týmu spoustu bodů. Podle tvrzení trenéra Černohorského, je to takový hradecký Petr Čech, který je skvělý na lajně, super lape samostatné nájezdy, ale má problémy s centrovanými míči. Během podzimní sezóny dvakrát udržel čisté konto, třikrát se stal mužem zápasu. Jednou vyhrál anketu hráč kola.

 

Obrana:

Stanislav Stuchlík (TJ Suché Lazce) – Zkušený hráč s druholigovými zkušenostmi patřil k hlavním oporám nováčka ze Suchých Lazců. Svých zkušeností bohatě využíval k dirigování obrany svého týmu. Jeden z nejstarších borců, který hraje okresní přebor, svým přístupem a profesionalitou působil jako skutečná osobnost. Byl výborný v hecování kabiny, ale dovedl na hřišti své spoluhráče uklidnit a nasměrovat. Jako obránce vsítil jeden gól do sítě Slavie Opavy. Třikrát se stal hráčem zápasu a jednou opanoval anketu o hráče kole.

 

Zdeněk Kačírek (Sport-Club Pustá Polom B) – Ač původní profesí útočník, odehrál na podzim mnoho zápasů na postu stopera, a proto si vysloužil nominaci do podzimní sestavy právě na tomto postu. Obrana pod jeho vedením inkasovala na podzim málo branek. Navíc byl i nejlepším střelcem týmu, když čtyřikrát rozvlnil síť soupeřovy branky. Po celý podzim neměl výkyvy a podával standardní výkon. Třikrát se stal hráčem zápasu.

 

Záloha: 

Jakub Morbitzer (FK NOVA Vávrovice) – Za mužstvo Vávrovic se do nominace dostal defenzivní záložník Jakub Morbitzer. Podle trenéra Martina Greipla je to obrovský dříč, který byl pro celé mužstvo příkladem. Zastal hodně černé práce ve středu zálohy, když vybojoval veliké množství míčů pro své spoluhráče. Do branky soupeřů se trefil sice pouze jednou, ale na hřišti má jiné úkoly než střílet branky. Pětkrát se stal hráčem zápasu svého týmu.

 

Ondřej Haas (TJ Sokol Litultovice) -  Podle trenéra Adama Haase si jeho jmenovec Ondřej nominaci „zaslouží za nejlepší docházku i výkony v tréninku i utkáních“. Podle statistik Ondřej Haas vsítil za podzim na záložníka slušných devět branek. Čtyřikrát byl nominován za hráče zápasu. Trenér Haas však razí zásadu rovnosti a podle něj „každý hráč v týmu, a to včetně náhradníků, má na úspěchu, mužstva STEJNOU zásluhu. Proto díky a smeknutí klobouku před celým dvaadvacetičlenným týmem.“

 

Ondřej Šafarčík (TJ Slavia Malé Hoštice) – Záložník Malých Hoštic si svou nominaci zaslouží za to, že v zápasech toho spoustu naběhal. Odváděl pro své mužstvo neskutečné množství neviditelné práce. Dokázal na sebe navázat jednoho až dva protihráče, čímž vznikal volný prostor pro jeho spoluhráče. Za podzimní sezónu rozvlnil třikrát síť soupeřovy branky. Dalším velkým atributem, jsou jeho přihrávky na góly. Třikrát se stal mužem zápasu.

 

Jan Němeček (TJ Spartak Budišov n. B.) – Střední defenzivní záložník z Budišova si nominaci do podzimní sestavy vysloužil za to, že se nebál hrát fotbal, na trávníku se snažil spoustu věcí řešit fotbalově. V důležitých a kritických momentech podržel mančaft. Dobře kombinoval, na podzim sice vstřelil pouze jednu branku, ale herně pozvedl mančaft na jiný level. Jedenkrát byl nominován jako hráč zápasu.

 

Pavel Hlawenka (TJ Sokol Kobeřice B) – Zkušený středopolař rezervního týmu z Kobeřic si svou nominaci vysloužil za výkony a celkový přístup k zápasům. V době, kdy byl zraněný, tak se moc nedařilo ani jeho týmu. Na podzim prokázal, že je to kontaktní fotbalista, který navíc střílí na záložníka poměrně dost branek, o čemž svědčí sedm podzimních gólů. Celkem byl nominován čtyřikrát za hráče zápasu a jednou zvítězil v hlasování o hráče kola.

 

Útok:

Lukáš Haas (útočník, FK Slavia Opava) – Za podzim si prošel dvěma týmy. Na začátku hájil barvy vedoucích Litultovic. Od zápasu s Bělou se bije v dresu Slavie Opava, která ho do podzimní sestavy nominovala. Sice v dresu Opavy odehrál jen pět zápasů, ale s jeho příchodem se výkonnost Opavy hodně zvedla. Opava v těchto zápasech získala 15 bodů a vydala se v tabulce směrem vzhůru. Lukáš Haas za podzimní sezónu nastřílel celkově 15 branek, a stal se nejlepším střelcem okresního přeboru. V zápase s Vřesinou se prosadil pětkrát. Ještě v dresu Litultovic, opět v zápase s Vřesinou, zaznamenal hattrick. Celkem čtyřikrát se stal hráčem zápasu.

 

Petr Boček (TJ Vřesina) – Do sestavy podzimu se dostal to pro svou stabilní výkonnost. Celý podzim prokazoval bojovnost, zarputilost a nevynechal žádný souboj. I když se v některých zápasech nedařilo, tak nic nevypustil. Na podzim se Petr Boček stal nejlepším střelcem svého týmu, když umístil míč do sítě soupeřů celkem osmkrát. Gólově se však prosadil pouze ve třech zápasech, když do sítě Hradce vsítil čtyři branky a do sítě Malých Hoštic tři. Čtyřikrát se stal hráčem zápasu.

 

Radoslav Urban (FK Jakartovice) – Za Jakartovice získal nominaci jejich nejlepší střelec Radoslav Urban.  Za podzimní část sezóny nastřílel celkově 11 branek, když ještě navíc spoustu šancí dokázal zahodit. Za podzimní sezónu nastřílel jeden hattrick a to do sítě Pusté Polomi. Celkově se stal čtyřikrát hráčem zápasu, a jednou vyhrál anketu o hráče kole.  

 

Náhradníci:

Tomáš Dietrich (TJ Sokol Stěbořice, útočník) – Stěbořický forvard Tomáš Dietrich odjezdil a odmakal příkladně všechny zápasy tak, jak měl. Kromě střeleckých povinností, přihrával na spoustu branek. Konto soupeřů zatížil sedmi zářezy. Pětkrát se stal hráčem zápasu, což je nejčastěji v celém okresním přeboru.

Tomáš Krejsa (TJ Hradec n. M., střední záložník)- Byl hnacím motorem hradeckého týmu. Na hrací ploše vynikal po celý podzim bojovnosti. Po celý podzim ho zdobila výborná kopací technika. Měl chuť vyhrávat každý zápas a osobní souboj. Vsítil za celý podzim 14 branek a v pořadí střelců se dělí o průběžné druhé místo. Z toho v zápase s Chlebičovem dopravil míč čtyřikrát za záda brankáře. V posledním zápase s Bělou docílil hattricku. Čtyřikrát se dostal do nominace o hráče zápasu a jednou se stal hráčem kole.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.