SESTAVA PODZIMU - Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 27.11.2015

1

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

BRANKÁŘ:

FILIP KRATOCHVÍLA (Baník Ratíškovice)

Opora zadních řad Baníku Ratíškovice. Baník čekal po sestupu z krajského přeboru těžký podzim. Mužstva, které spadnou většinou nemají tolik elánů do nové soutěže. U hráčů Ratíškovic to bylo naopak. Hned od úvodu soutěže kralovali 1. A sk. B. Filip Kratochvíla svými zákroky držel své spoluhráče nad vodou.

 

OBRÁNCI:

TOMÁŠ PÁLENÍK (Slavoj Rohatec)

Tento hráč nastupuje na kraji zálohy, ale z důvodu, že na postëch v záloze jsou jiní hráči je na postu obránce. Celou sezónu podnikal ofenzivní výpady a pdoporoval střelce Ruszkowského.

Rohatečtí hráči dokázali svou hrou přetlačit nejednoho favorita o přední příčky. Důležitou branku vstřelil v zápase s Bučovicemi.

 

RADIM KOPL (Baník Ratíškovice)

Další hráč Baníku Ratíškovice, který se dostal do podzimní sestavy 1.A sk. B. Tento hráč byl důležitý především ve vápně protivníka, vstřelil nejednu branku hlavou. Spolu s Tomášem Vacenovským přidávali jednu branku za druhou. A kdyby zvládli Ratíškovice lépe poslední zápase podzimu, mohli se "vyhřívat" na první příčce.

 

ADAM PEŠ (Rakvice)

Mladý hráč ročníku narození 1995. V mládežnickém věku nastupoval za FC Zbrojovku Brno. Nyní táhne rakvické borce k předním příčkám. Ke konci podzimu se začal prosazovat a střílel jeden gól za druhým. Na jeho jednoduchosti je vidět, že se může ještě zlepšovat. Všichni fanoušci se těší co předvede tento hráč na Jaře. Nebo ho snad zláká klub z vyšší soutěže?

 

ZÁLOŽNÍCI:

 

JAKUB TOMŠEJ (Slavoj Rohatec)

Další mladý hráč a naděje Slavoje Rohatce. Trenér Rohatce po odchodu ostrostřelce Františka Mikesky omladil tým a velký prostor dostává pravý záložník a "mozek" celé hry Rohatce. Ze středu hřiště rozdává jak dlouhé tak krátké přihrávky na rozběhlé spoluhráče. Z jeho velkého přehledu těží především Adam Ruszkowski.

 

LUKÁŠ KUČERA (FC Veselí)

Nováček 1. A sk. B skončil po podzimu na 5. místě a velkou zásluhu na tom má opět mladý hráč a odchovanec veselského fotbalu Lukáš Kučera. Lukáš nastupoval na stoperské pozici, posléze se posunul dopředu. Díky jeho dobré střele se umístil i v popředí střelců.

 

MICHAL HANDLÍŘ (FC Bučovice)

První zástupce půlmistra z Bučovic. Michal je velký univerzál, však posuďte, nastoupil na levém kraji obrany, ve středu zálohy, na krajích zálohy a v jednom zápase se dokonce ocitl i na hrotu. Tento hráč ročníku 1990 je malého vzrůstu, ale jeho mrštné nohy jsou všude. Má výborné zrychlení a již několikátý rok je oporou celku z Vyškovska.

 

JIŘÍ JUSTEL (Slavoj Rohahtec)

Kmenový hráč FC Slovácka. Je v Rohatcu, jen díky zrušení kategorie U18 a velké konkurenci v kategorii U 19. Do týmu přišel během sezóny a hned od začátku sázel branku za brankou. Na svůj mladý věk působí vyhraným dojmem. Zdobí ho rychlost, důraz a dobré zakončení v pokutovém území. Všichni fanoušci Rohatce se "modlí", aby manažeři FC Slovácka tohoto nadějného klučinu nestáhli opět do své kategorie.

 

ÚTOČNÍCI:

 

MARTIN BIL (FC Bučovice)

Další zástupce FC Bučovice. Pokud tento hráč nastoupil, tak většinou vstřelil branku. Jeho pověstný lob, kdy dostane balón za obranu a přehazuje brankáře, straší ze spaní nejednoho golmana. Martin vyniká neuvěřitelnou rychlostí a přesně umístěnou střelou. Už několikátý rok se pohybuje na předních příčkách v počtu vstřelených branek. Tento půl rok tomu není jinak.

 

TOMÁŠ VACENOVSKÝ (Baník Ratíškovice)

Odchovanec hodonínského fotbalu se momentálně prosazuje v dresu Ratíškovic a úspěšně. Pro obrany je to těžko bránitelný hráč, je rychlý, dravý. Několik zápasů ho trápilo zranění, možná by vstřelil ještě více branek.

 

ALEŠ RADMIL (FC Veselí)

Vzrůstem malý útočník, ale na trávníku je ho plné hřiště, vyniká svou mrštností, technikou a dobrým výběrem místa. Spolu s Lukášem Kučerou se stali střeleckými esy útoku Veselí.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 11. 2015 14:23
redakce fotbalunas.cz
Došlo k chybnému zařazení hráče do sestavy podzimu, již je vše opraveno a vy můžete hlasovat pro Jířiho Justela.