SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Pěkně zostra začala jarní část I.B třídy sk. B a každý z vybrané útočné trojice zatížil konto soupeře hned dvěma brankami. Hlasujte pro ty nejlepší ze 14. kola soutěže!

Jiří Horvát (Mělník) - Mladý brankář musel v derby proti Neratovicím téměř 60 minut odolávat přesilovce soupeře. Odolal úspěšně a Mělník veze z Byškovic cenný bod.

 

Ladislav Kympl (Řepín) - Jeho gól ani asistence na bodový zisk proti favoritovi z Ovčár nestačili. I tak jeho výkon ale zaujal a potěšil.

 

Ondřej Zajíček (Bakov) - Střelec jediné branky svého týmu v zápase proti Byšicím. Bakov bral dva body, i když určitě pomýšlel na zisk všech tří.

 

Miroslav Hošťálek (Kosmonosy) - Šéf obrany Kosmonos zvládl svou premiéru v roli kapitána na jedničku. Nebezpečné ofenzivě Klíčan povolil jedinou branku v síti svého bratra.

 

František Klíma (DBSK) - Dolní Bousov ještě v poločase držel nadějné vedení v Zárybech. O to se zasloužil brankou a nahrávkou právě František Klíma. Nakonec ale Dolní Bousov odváží jen bod.

 

Jan Cruz (Stará Boleslav) - Boleslavští jeli do Lužce v roli favorita, nakonec ale budou brát dva body všemi deseti. Výstavní střela Jana Cruze znamenala kontaktní gól na 2:1.

 

Jan Flachbart (Kosmonosy) - Jeho skvěle zahrávané standradky znamenaly permanentní nebezpečí pro branku Klíčan. Sám se prosadil z penalty.

 

Adam Kučera (Lužec) - Mladý ofenzivní hráč Lužce se těší skvělé formě a potvrdil to i proti Staré Boleslavi. První branku díky svému důrazu sám vstřelil a druhou připravil před prázdnou bránu.

 

Petr Voštiar (Záryby) - Jeden z tradičních účastníků naší ankety se opět prostřílel do sestavy kola. Brankáři Stránskému z Dolního Bousova vstřelil dva góly.

 

Martin Lukeš (Pěčice) - Pěčice si ve druhém poločase s chutí zastřílely, nejdůležitějším momentem zápasu bylo ale pravděpodobně vyrovnání ještě před půlí. I pro jeho autora teď můžete hlasovat.

 

Radek Miřatský (Ovčáry) - První zápas v novém klubu a hned dvě branky a vybojovaná penalta. Tato posila se Ovčárům velmi povedla!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.