SESTAVA KOLA - 19.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Pondělní večer je zde a s ním i 11 nejlepších hráčů uplynulého 19. kola. Hlasujte až do středečního poledne!

Martin Wohlmuth se stává brankářem, který nám bude v této jedenáctce střežit branku. Proti Mýtu sice dvě branky dostal, dalším třem ale zabránil výtečnými zákroky.

 

Jakub Melka výtečně ubránil svéradického střelce Beránka, který se i díky jeho práci stal nevýraznou postavou nedělního šlágru. Sušický bek navíc proměnil svou penaltu v penaltovém rozstřelu. Stanislav Makovec na druhé straně barikád ubránil kanonýra Vrhela, který se rovněž neprosadil. Kapitán Rozvadova Martin Bronec společně se svými kumpány zabránil Holýšovu zejména v prvním poločase ke vsítění více než jednoho gólu.

 

Milan Lucák dvěmi brankamy a jednou asistencí výrazně přispěl k výhře 3:1 nad Zručí a i přes svůj velmi nízký věk ukázal, že je pro Domažlice velmi cenným hráčem. Michal Zdeněk je naopak zavedeným špílmachrem přeštického mančaftu a i on se o víkendu dvakrát trefil, navíc na další tři branky přihrál. Jakub Křehlík se stal ústavní postavou zápasu se Zručí. Tento rozvadovský borec proměněnou penaltou otočil skóre utkání. Milan Vacík z Přeštic se na vysoké výhře Přeštic podílel jedním zásahem a dvěmi asistencemi, které tohoto nenápadného hráče dostaly až sem. 

 

Jan Pavlík ukázal, že je tím pravým bojovníkem a společně s jedním gólem ukázal svou platnost pro přeštický mančaft. Matěj Strejček se konečně gólově probudil a třemi brankami udělal lhotským fanouškům velkou radost. Posledním hráče do naší jedenáctičlenné party je Lukáš Paul, dougólový střelec z utkání proti Lubům, které pro Vejprnice skončil výhrou 1:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.