SESTAVA KOLA - 20.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Jičín se proti Provodovu dostal rychle do vedení. V dalším průběhu hry se Provodovští zvedli a výrazně ohrožovali jičínské vedení. V takových chvílích byl na svém místě gólman Michal Puš, který udržel čisté konto a pomohl Jičínu k výhře 2:0. 

 

Červený Kostelec odehrál s Dobruškou výborné utkání. Na výhře 5:0 se velkou měrou podíleli dva obránci. Petr Bárta se hlavou postaral o druhý červenokostelecký zásah, Karel Havlíček zase přesnými centry přihrával na dvě branky. Kostelci se dařilo i v útočných řadách, dvěma góly přispěl k jasné výhře útočník Kristián Čáp

 

Fotbalisté Náchoda si poradili s ve formě hrajícím Novým Městem. Na výhře 1:4 se brankou podílel i obránce Patrik Romportl. Dalším náchodským hráčem, který byl v zápase s Novým Městem hodně vidět, je Patrik Simon. Náchodský záložník se dostával do šancí  a dvěma góly pomohl k výhře hostů. 

 

Hradecká Slavia dlouho neúspěšně dobývala broumovskou obranu. Až několik minut před koncem prvního poločasu našel správný gólový recept David Veselý, který vstřelil úvodní branku zápasu. Slavia nakonec zvítězila 0:2. 

 

Skvělý výkon v dresu Týniště předvedl Jiří Vydarený. Záložník Týniště byl v zápase s Kostelcem nad Orlicí nejlepším hráčem na hřišti, svými přihrávkami vytvářel střelecké pozice pro spoluhráče a svými dvěma góly pomohl ke konečné výhře 4:2. 

 

Gólové hody byly k vidění na hřišti Kratonoh, které se utkaly s Cidlinou. K výhře domácích 4:3 přesnými přihrávkami a gólem přispěl Marek Kulič, dva důležité zásahy zaznamenal Lukáš Hlava. 

 

Vysoká si poradila s na jaře neporaženým Chlumcem zejména díky Vojtěchu Bělkovi, který hattrickem pomohl k vítězství 4:1. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.