SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Bodové ztráty dvou týmů z vedoucí trojice, vydřenou výhru Neratovic či Dolního Bousova a zejména nádherné gesto fair-play, za které by si nominaci do naší ankety zasloužil celý tým Slavoje Stará Boleslav - to nám přineslo 17. kolo soutěže. Můžete hlasovat pro ty nejlepší...

Adam Černý (Neratovice B) - Brankář Neratovic dokázal ve druhé půli odolat nájezdům soupeře a vychytat čisté konto. Po skalpu Klíčan se jedná o další úspěch Neratovických.

 

Jan Vernek, Martin Veselý (Mělník) - Mělník hraje ve velké fazóně a do nominace se tentokrát dostali další dva jeho střelci. Druhý jmenovaný bohužel musel pro zranění střídat ještě před půlí. Přejeme brzký návrat na trávníky!

 

František Šašek (Záryby) - Záryby si odvezly cenné dva body z Bakova, k čemuž jim stačil jediný vstřelený gól. O ten se postaral jejich stoper Šašek již v 5. minutě hry.

 

Jan Resl (Bakov) - Obrana Bakovským pracuje na jaře na výbornou a příliš gólů nedostávají. Stabilní výkony v ní podává i teprve 16 letý stoper Jan Resl, hrající pod přísným dohledem svého tatínka.

 

Petr Hájek, Aleš Javůrek (Klíčany) - Po delší době se do našeho výběru dostala stálice naší ankety - Petr Hájek z Klíčan. Ten zatížil hattrickem konto Lužce a vyšvihnul se s 15 góly na první místo tabulky střelců. Jeho kolega Javůrek si připsal dva zásahy.

 

Miroslav Hubač (Pěčice) - Cenný bod vybojovaly v derby Pěčice a vzhledem k průběhu hry možná mohly pomýšlet i na víc. Jejich jedinným střelcem v zápase byl kapitán Hubač.

 

Jakub Mihalík (Ovčáry) - Ovčáry si určitě představovaly větší bodový zisk, než pouze jeden bod za prohru po penaltách. Divákům ale předvedly pěkný fotbal okořeněný například i gólem svého záložníka.

 

Petr Vynikal (DBSK) - Dolní Bousov si připsal na domácím hřišti veledůležitou výhru, ke které ho nasměroval svou brankou kapitán týmu Vynikal. Boj o záchranu ale ještě bude tuhý...

 

Petr Bláha (Stará Boleslav) - A na závěr člen týmu, jehož férový čin ozářil toto kolo soutěže. Petr Bláha určitě může usínat s dobrým pocitem, zvláště když v poslední minutě vyrovnal na 3:3.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 13:39 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.