SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Největší gólový příspěvek si v 15. kole opět připsala Kropáčova Vrutice, která konto svého spouepře zatížila sedmi brankami a v sestavě kola má dva zástupce. Dvojí zastoupení mají v sestavě také druhé Ledce, které si poradily s Žerčicemi 5:1. Na celou sestavu kola se můžete podívat v tomto článku, neváhejte a dejte hlas svému favoritovi.



Jaroslav Šebesta
(Horky nad Jizerou) - Zkušený brankář Horek se stal noční můrou Skalska, které si vypracovalo hned několik šancí, ovšem ztroskotalo na dobře chytajícím Šebestovi. Hlavně kvůli němu si tak Horky odvezli cenný bod za remízu 0:0.

Jindřich Pýcha (Sokol Struhy) - Obránce Struh byl hlavní postavou zápasu s Pěčicemi, ve kterém vstřelil hned dvě branky a tak se výrazně podepsal pod konečnou výhrou 3:0.

Libor Vele (SK Skalsko) - V utkání s Horkami sice spálil několik dobrých brankových příležitostí, ale za svou aktivitu a také proto, že Skalsko ani jednou neinkasovalo, se dostal tento obránce do sestavy kola.

Petr Zeman (Horky nad Jizerou) - Pro teprve šestnáctiletého obránce Horek nebyl zápas na Skalsku vůbec jednoduchý, ale společně s gólmanem to hostující obrana zvládla a odměnou jí byl bod za bezbrankovou remízu.

Adam Donát (SK Ledce) - Fotbalista Ledec se podílel na vysoké výhře 5:1 nad Žerčicemi dvěma brankami, když postupně zvyšoval na 2:0 a 3:0. Tento náskok už domácí nepustili a zkušeně si zápas pohlídali.

Martin Soumar (FK Krnsko) - Jediný úspěšný střelec, který tak rozhodl utkání s Jabkenicemi a pomohl svému týmu k zisku tří bodů. Gólmana Jabkenic překvapil střelou z velké vzdálenosti.

Tomáš Prskavec (SK Strašnov) - Kapitánská páska Prskavcovi zřejmě svědčí, protože se mu s ní podařilo vstřelit jedinou branku svého týmu v utkání proti Zdětínu. Dlouho to vypadalo, že tato branka bude vítězná, hosté ovšem dvacet minut před koncem dokázali vyrovnat.

Lukáš Balatka (Sokol Struhy) - Balatka v utkání s Pěčicemi hýřil aktivitou a byl na hřišti hodně vidět. Odměnou mu byla asistence na druhou branku domácích, která Pěčice asi definitivně dostala do kolen.

Jiří Havelka (Kropáčova Vrutice) - Záložník vedoucího celku soutěže se jednou brankou podílel na vysoké výhře svého týmu proti Nemyslovicím. V samotném závěru mohl přidat ještě druhý gól, ale branku vysoko překopl.

Tomáš Konečný (SK Ledce) - Útočník vstřelil velmi důležitou branku s Žerčicemi již ve 2. minutě utkání a dost tak uklidnil svůj tým, který si pak už zápas pohlídal a suverénně zvítězil.

Rostislav Rambousek (Kropáčova Vrutice) - Nestárnoucí nejlepší střelec soutěže se dokázal opět gólově prosadit a byl pro obranu hostujících Nemyslovic velkým nebezpečím. Proto tedy opět figuruje v sestavě kola, již poněkolikáté.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.04.2016 00:12 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.