SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

V 16. kole III.A třídy se diváci rozhodně nenudili. Za zmínku stojí divoký zápas v Bělé pod Bezdězem, kde na konec vyhrála hostující Nová Ves poměrem 5:4. Důležité vítězství v boji o záchranu si připsal Sporting a Klášter, zatímco vedoucí Doubrava zvýšila náskok před druhými Kosmonosy. Na sestavu 16. kola se můžete podívat právě teď.


Pavel Šimíček
(Klášter) - Do tohoto zápasu šel zkušený gólman s kapitánskou páskou a evidentně se s ní cítí dobře. Několika zákroky po celý zápas držel akcie Kláštera vysoko a i díky němu tak nakonec jeho celek zvítězil těsně 2:1.

Lukáš Nagy (Nová Ves) - Už to vypadalo, že Nová Ves promrhala svůj velmi komfortní náskok, když v poločase vedla 4:1, ale Bělá v průběhu druhé půle dokázala vyrovnat na 4:4. V 90. minutě přišel moment Nagyho, který střelou do růžku branky rozhodl o transportu všech bodů do Nové Vsi.

Lukáš Dajč (Dolnobousovský SK) - Kapitán Bousova otevřel skóre zápasu v Řepově a naopak obrana pod jeho velením inkasovala pouze jednou. Výrazně tak dopomohl svému týmu k celkovému vítězství 4:1

Lukáš Tětek (SKP) - Důrazný obránce odehrál dobrý zápas v souboji s rezervou Kosmonos. Jeho tým sice dvakrát inkasoval, ale celková remíza a jeho dobrý výkon mu vynesly nominaci do sestavy kola.

Josef Nedošetko (Doubrava) - Nejproduktivnější doubravský hráč hrál opět jednu z hlavních rolí v zápase se Březnem, kdy ve druhém poločase jistil výhru lídra soutěže dvěma góly a výrazně se tak podepsal pod výhrou 3:0.

Patrik Kraus (SK Kosmonosy) - Hráč kosmonoského "A" týmu odehrál dobrý zápas, sváděl tvrdé souboje s důraznými hráči SKP a svůj výkon navíc okořenil první brankou utkání, když se prosadil hlavou z rohového kopu.

Karel Vrabec (Bělá pod Bezdězem) - První poločas sice jeho týmu nevyšel, ovšem v tom druhém Bělá mocně dotahovala a dvěma góly se o to zasloužil zkušený záložník. Nakonec Bělá i tak prohrála, za dvě branky si ale nominaci do sestavy kola zaslouží.


Michal Kühnel (Bakov nad Jizerou) - Zkušený záložník Bakova vykřesal svému týmu naději v zápase se Sportingem, když těsně před poločasem snižoval na 2:1. Dobře provedený přímák ho vynesl do sestavy kola.

Ondřej Janouš (Nová Ves) - V divokém zápase s Bělou se tento útočník prezentoval třemi brankami. O dvě se postaral ze hry a třetí přidal z pokutového kopu. Měl tak velký podíl na celkové výhře 5:4.

Jiří Antoš (Klášter) - Střídající útočník se ukázal býti tím správným žolíkem. V 70. minutě se dostal na hřiště a v 87. minutě rozhodl svou brankou o tom, že všechny body zůstaly na Klášteru.

David Boško (Sporting MB) - Nová tvář a zároveň kapitán se dostává podruhé ze tří pokusů do sestavy kola. Tentokrát se o to zasloužil vstřelením dvou branek v zápase s Bakovem a přispěl tak k důležitým bodům.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 17:02 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.