SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

16. kolo III.B třídy přineslo opět několik dobrých výkonů, které se promítly v sestavě kola. Nejpočetnější zastoupení má v sestavě Skalsko, které vyhrálo těsně v Jabkenicích, Kropáčova Vrutice, která stejným výsledkem přehrála Žerčice a Zdětín, který si doma poradil s Krnskem. Na kompletní sestavu kola se můžete podívat právě teď. 


Roman Landa
(Skalsko) - Gólman Skalska udržel nulu v zápase s Jabkenicemi a to bylo velmi důležité - Skalsku se povedla vstřelit jediná branka a tak si z Jabkenic odvezlo tři body. 

Pavel Volkman (Sokol Struhy) - Stoper Struh si připsal důležitou vyrovnávající branku na 1:1 proti Nemyslovicím. Oba celky pak přidaly ještě po jedné brance a vznikla z toho výsledná remíza 2:2.

Martin Baborák (Nemyslovice) - Další obránce, který se prosadil ve vzájemném zápase Nemyslovic a Struh. Baborák si připsal stejně důležitou branku na 2:2, navíc hned minutu po inkasované brance z pokutového kopu.

Pavel Gruncl (Kropáčova Vrutice) - Čtrnáct zápasů a pouhých pět inkasovaných branek. Skvělá vizitka vrutické obrany v čele s Pavlem Grunclem. Tentokrát se lídrovi soutěže podařilo udržet čisté konto v Žerčicích a bylo to klíčové víc, než jindy. Vrutice totiž vyhrála těsně 1:0 a připsala si tak čtrnácté vítězství v řadě.

Adam Lukeš (Kropáčova Vrutice) - Záložník lídra soutěže rozhodl jediným gólem zápas v Žerčicích a nedovolil tak ukončení vrutické série, která činí již 14 zápasů bez ztráty bodu.

Filip Rosenkranz (FK Zdětín) - Zimní posila Zdětína se zdá býti dobrým tahem. Rosenkranz si zatím připsal dvě branky ve třech zápasech a v zápase s Krnskem se blýskl pěknou střelou z dvaceti metrů, která skončila až v síti.

Anton Kovanič (SK Ledce) -. Důležitá postava v zápase s Horkami, nejprve v 16. minutě otevřel skóre utkání a po půlhodině hry přidal i další branku. Ledce nakonec vyhrály 3:1 a připsaly si další tři body.

Vratislav Míchal (SK Strašnov) - Záložník Strašnova se gólově prosadil v zápase s Pěčicemi, když svou brankou zvyšoval na 2:0. Strašnov nakonec zvítězil 5:2 a Míchal si vysloužil nominaci do sestavy kola.

Michal Kvajsar (SK Skalsko) - Útočník Skalska, který se na jaře trefil již podruhé, tentokrát jedinou brankou v průběhu druhé půle rozhodl o vítězství v Jabkenicích. Pro Skalsko se jednalo o první vítězství v jarní části sezony.

Martin Husák (FK Zdětín) - Hráč Zdětína má na jaře dobrou formu a tu opět potvrdil v zápase s Krnskem, ve kterém vstřelil dvě branky a výrazně se tak podílel na výhře 4:1.

Dušan Moc (Pěčice) -  Útočník, který svou brankou zastavil kanonádu Strašnova a snížil na 1:4. Pěčice se po této brance zvedly a přidaly ještě jednu branku, na víc už ovšem neměly a nakonec prohrály 2:5.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 22:53 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.