SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Povedené i méně povedené výkony hráčů i rozhodčích nabídlo 18. kolo soutěže. Spokojeni určitě nemohou být v Kostelci nad Labem, který dostal 7 gólů. Byšice spokojeny se zápasem v Lužci také nejsou, ale z úplně jiných důvodů...

Oldřich Šimek (Stará Boleslav) - Slavoj po skalpu Ovčár bodoval i venku, když i díky skvělému výkonu svého brankáře přivezl bod ze hřiště silných Pěčic.

 

Jiří Musil (Klíčany) - Dva góly tohoto obránce již do 10. minuty zápasu určily konečný výsledek. Díky nim Klíčany zvítězily na Řepíně 0:2.

 

Jakub Lafek (Lužec) - V zápise o utkání jako střelec uveden není, naše informace hovoří ale jinak. Jediný šťastný střelec úspěšného zápasu proti Byšicím.

 

Petr Tláskal, Jakub Moravec (Neratovice B) - Neratovice se pod trenérem Pšeničkou zvedají a připsaly si již třetí výhru v řadě. Tentokrát u ní byl při svém premiérovém startu za muže také mladý obránce Tláskal a jedním gólem se pod ni podepsal i záložník Moravec

 

Jan Schütz (Záryby) - Vynikající aktivní výkon podpořil i krásným gólem rybičkou. Záryby i díky němu dokázaly sesadit z první příčky tabulky svého soupeře z Kosmonos.

 

Petr Hyka (Ovčáry) - Ovčáry si v očekávaném souboji poradily s Mělníkem a po delší době se trefil také jejich nejlepší střelec Hyka, který se s příchodem Miřatského stáhl do záložní řady.

 

Marek Koštíř, Ondřej Klíma (DBSK) - Dolní Bousov doslova rozstřílel Kostelecké a polepšil si tak v boji o záchranu. Důvěru v sestavě kola dostávají ti nejaktivnější z jeho střelců.

 

Martin Lukeš (Pěčice) - Útočník Pěčic opět dokázal svou schopnost střílet góly v závěrech zápasů a dvacet minut před koncem vyrovnal v souboji se Starou Boleslaví.

 

Matouš Kubelka (Kosmonosy) - Málokdy se do naší sestavy dostane útočník, který nevstřelil gól. Tentokrát se ale zúčastnění shodli, že Matouš Kubelka byl nejlepším hráčem Kosmonos a přispěl tak k oboustranně vysoké úrovni utkání.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2016 00:10 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.