SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Další kolo III.A třídy nabídlo hned několik dobrých výkonů. V sestavě kola se například objevují tři hráči Jiviny po vydařeném zápase v Nové Vsi, dva střelci Bousova, kteří se podíleli na debaklu 10:0, nebo dva hráči SKP, který si po výhře nad Klášterem připsal první jarní výhru. Na celou sestavu kola se můžete podívat právě teď. Neváhejte a pošlete hlas svému favoritovi!


Vladimír Zikmund
(SK Jivina) - Stoper a kapitán Jiviny, který se po vyloučení gólmana Skály musel postavit mezi tři tyče, si vedl na jedničku. Zneškodnil penaltu a v oslabení nedovolil domácí Nové Vsi vstřelit jedinou branku. I díky němu tak nakonec Jivina vyhrála přesvědčive 5:0.

  Michal Štafl (SK Jivina) - Mladý obránce Jiviny, který se podílel na vysokéh výhře svého týmu a brankou ze 7. minuty utkání uklidnil svůj celek. K tomu se navíc musí připočítat i čisté konto.

  Michael Dittrich (SKP Mladá Boleslav) - Jedna z hlavních postav zápasu s Klášterem. V druhé půli nejdříve trefil břevno, potom už ovšem dvakrát mířil přesně a výrazně se tak podílel na konečné výhře 3:1.

  Jiří Koťátko (Jizeran Doubrava) - Bek suveréna soutěže vstřelil velmi důležitý gól, který vyrovnal skóre s houževnatým Řepovem. Doubrava nakonec zápas otočila a vyhrála 3:1.

  Michal Zemenčík (SKP Mladá Boleslav) - Záložník boleslavského celku otevřel skóre utkání s Klášterem a nasměroval tak svůj tým k prvnímu jarnímu vítězství. 

  Jiří Krouský (Sokol Březno) - Jeho dvě branky v utkání s Bakovem velmi pomohly Březnu ke konečnému vítězství 3:2. Záložník Března je navíc poměrně produktivní a v sezoně má na svém kontě již pět branek. 

  Miroslav Polák (Dolnobousovský SK) - Rezerva Bousova poslední zápasy šlape jako hodinky a v domácím prostředí si pohrála s Bělou, kterou porazila 10:0. Tento bousovský záložník se na kanonádě podepsal čtyřmi brankami!

  Tomáš Vitmajer (Bakov nad Jizerou) - Mladý bakovský hráč do uktání naskočil až ve 12. minutě, když střídal zraněného Beránka. Velmi rychle se na hřišti ale adaptoval a výsledkem jsou dvě vstřelené branky. Bohužel pro Bakov to k bodovému zisku nevedlo, jelikož domácí prohráli 2:3.

  Stanislav Nedvěd (SK Jivina) - Nejlepší střelec soutěže opět úřadoval a Nová Ves to odnesla třemi brankami z jeho kopačky. Ve 3. minutě otevíral skóre a dvěma góly na konci zápasu jistil výhru 5:0.

  Lukáš Došlý (SK Kosmonosy) - V zápase s poslední Sportingem se Lukáš dvakrát gólově prosadil v první půli a nasměřoval tak rezervu Kosmonos k vysokému vítězství 5:1.

  Jakub Šolc (Dolnobousovský SK) - Mladý bousovský útočník hrál s chutí a do sítě Bělé se mu podařilo přidat dva zářezy. I on se tak podílel na vysoké výhře 10:0.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 19:00 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.