SESTAVA KOLA - 23.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Pondělní sestava kola doznala světlo světa, hlasujte!

Tři tyče hájí Lukáš Bőhm ze Lhoty, který v sobotu vychytal výhru 1:5. Rapid si s jeho osobou dlouho nevěděl rady a nepřekonal ho ani z pokutového kopu.

 

Filip Sýkora odehrál velmi kvalitní zápas v dresu Lub proti Zruči a udržel čisté konto. To se sice nepovedlo Janu Fikarovi, ale po jeho dvou asistencích z pozice beka vstřelili chotíkovští spoluhráči dvě branky. Jaroslav Šáfář se zase prosadil při vysoké výhře Rokycan na půdě Svéradic. Posledním obráncem je mladík David Zavadil, kterému se povedlo zabránit silnému Bolevci prodloužit bodovou šňůru.

 

Milan Lucák z Domažlic potvrdil svou neskutečnou formu, kterou chytil na jaře, a výborným výkonem režíroval výhru Domažlic nad Rozvadovem. To chotíkovský David Vacek nejen kočíroval, ale i pálil, a to rovnou dvakrát. Sušický středopolař Jiří Kysilka byl u vydřené výhry 2:3 a jednou asistencí pečetil svůj srdnatý výkon.

 

Trio útočníků načíná dvougólový domažlický štírek Martin Buršík, který dvěmi slepenými brankami v závěru utkání pečetil výhru. Daniel Kohout přišel rokycanské rezervě pomoci v boji o brzkou záchranu a dvěma góly ukázal své bohaté zkušenosti načerpané v áčku. Posledním hráčem, který zabojuje o výhru v anketě, je Jan Valachovič, který potvrdil svou gólovou formu a dalším gólem pomohl Holýšovu k výhře nad Bolevcem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 20:30 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.