SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Hitem kola bylo vítězství Ovčár nad Klíčany, největší gólová nálož byla zase k vidění v Pěčicích. A kteří hráči tentokrát nastříleli nejvíce gólů, nebo předvedli nejlepší výkon?

Oldřich Šimek, Jiří Novák (Stará Boleslav) - Vynikající výkon brankáře a povedené střídání vlastní osoby. To jsou důvody, které vedly k těsnému vítězství Slavoje nad DBSK.

 

Michal Tůma, Antonín Kiceluk (Pěčice) - Sešly se nám tu 4 z 5 pěčických branek - o tři z nich se postaral procitnutý střelec Kiceluk.

 

Miroslav Hošťálek, Jan Keszeg (Kosmonosy) - Jako správný kapitán zavelel Hošťálek k útoku a byl úspěšný. To jeho kolegovi Keszegovi se střelecky nedařilo, šance si ale vytvořit dokázal.

 

Petr Menčl, Jiří Lauda (Byšice) - V zápase Byšic na půdě Kostelce střílel přesně jen jediný hráč. Petr Menčl se trefil hned dvakrát, Lauda zase přidal výborný defenzivní výkon.

 

Petr Hyka (Ovčáry) - Jeden z nejlepších střelců soutěže opět procitá a v tabulce dotahuje první místo. Stejně tak jeho tým dotahuje čelo po výhře nad Klíčany.

 

Tomáš Lemarie (Neratovice B) - Střelec jediné branky svého týmu v zápase proti Zárybům. Nominaci by si za chycenou penaltu zasloužil i brankář Černý, ale na tuto pozici lze nominovat jen jediného hráče..

 

Rostislav Šmíd (Řepín) - Na řepínské výhře bohužel leží pachuť podivného rozhodování sudího, Šmídův krásný gól ale rozhodně dílem ničeho nekalého nebyl!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.05.2016 01:03 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.