SESTAVA KOLA - 25.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Sestava 25. kola je zde, hlasujte!

Pavel Řezáč čaroval v brance Holýšova a přiváděl chotíkovské útočníky k šílenství. Bez něj by asi těžko Holýšov odvezl tři body.

 

Marek Pivoňka se mění v dresu Lub v gólového obránce, i tentokrát se proti Rokycanům totiž trefil a byl to gól rozhodující. Ondřej Skrbek ukázal, že je na něj spoleh. Celé utkání byl neprostupnou zdí sušické obrany a svůj výko korunoval brankou. Zdeněk Štěpán zase naskočil proti obávané přeštické ofenzivě, která na něj nenašla recept a domažlická obrana udržela nulu.

 

Miroslav Čupalka byl ústřední postavou při vítězství Rapiduproti Horšovskému Týnu, připsal si rovněž jednu trefu. Michal Bublík ukazoval při střetu s Mýtem svou fotbalovou chytrost a přesnými pasy zásoboval své spoluhráče. Petr Karpíšek ještě přiživil jiskru naděje pro zručskou záchranu, když svou individuální akcí rozhodl o výhře nad Vejprnicemi. Patrik Černý dřel, ale jeho parádní centry nedokázali spoluhráči proměnit, viz. dnešní gólman.

 

Prvním útočníkem našeho výběru je Martin Zítek, který toho za jediný zápas sice spálil více, než Bob Marley za celý život, měl ovšem podíl na obou dvou brankách svého týmu, když jeden gól vstřelil a následně zařídil i penaltu. Miroslav Vrhel ukázal svůj gólový potenciál i proti Lhotě a dvěma zásahy se ještě více osamostatnil na čele tabulky střelců. Posledním hráčem je Lukáš Pavlíček, který se již několikátý zápas po sobě ukazuje v dobré formě a jeho aktivita tentokrát měla za následek jednu branku v síti Horšáku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 20:38 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.