SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Sestava 19. kola se může pyšnit opravdu skvělým útokem. V něm figuruje pětigólový Kiceluk z Pěčič a čtyřgóloví Konečný s Vízkem. I jejich gólové příspěvky se podílely na vysokých výhrách Pěčic v Jabkenicích a Ledec na Strašnově. Na tyto i na všechny ostatní hráče v sestavě kola se můžete podívat teď. Neváhejte a pošlete hlas svému favoritovi, hlasovat se může každou hodinu až do středečního poledne.


Aleš Matyásko
(Sokol Struhy) - První gólman, který dokázal zkrotit vrutické střelce v čele s Rambouskem a Čakrtem. Struhy jsou prvním celkem, který dokázal vzít body lídrovi soutěže a dost se na tom zasloužil právě domácí gólman.

Pavel Kinzl (Žerčice) - Obránce Žerčic vykřesal jiskru naděje, když dvacet minut před koncem zápasu srovnával v Krnsku na 2:2. Žerčice ovšem nadějnou remízu neudržely a nakonec prohrály 2:4.

Lukáš Rovenský (Kropáčova Vrutice) - Suverén soutěže sice poprvé nevyhrál, ovšem Lukáš odehrál dobrý zápas a vrutičtí mohou děkovat, že si nepřipsali první prohru v sezoně.

Vladislav Andronov (Sokol Pěčice) - Kapitán Pěčic vedl svůj celek do boje o žití a nežití s Jabkenicemi a výsledek byl více než přesvědčivý. I díky udržené nule v kolonce inkasovaných branek se tento obránce dostává do sestavy kola.

Anton Kovanič (SK Ledce) -. Společně s Konečným si na Strašnově v podstatě dělali co chtěli a sám Kovanič se podílel dvěma góly na kanonádě 7:2. Hráč 16. kola se tedy opět dostává do sestavy kola.

Miroslav Hubač (Sokol Pěčice) - Kapitán pěčického "A" týmu šel jako správný srdcař vypomoci béčku a důležitou první brankou už v 5. minutě otevřel jabkenickou obranu a nepřipustil, aby se ze zápasu stalo drama.

Kamil Cerha (Sokol Struhy) - Záložník domácího celku odvedl v souboji s prvním týmem soutěže dobrý výkon, pomohl k zisku bodu za remízu 0:0 a dostal se tak do sestavy kola.

Jiří Těšínský (FK Zdětín) - Záložník zdětínského celku se pohledným gólem podepsal pod vysokou výhrou 7:1 nad Horkami a vysloužil si tak nominaci do sestavy 19. kola.

Antonín Kiceluk (Sokol Pěčice) - Pomoc z "A" týmu Pěčic se osvědčila náramně. V důležitém zápase s Jabknicemi Antonín hned pětkrát mířil přesně do černého a výrazně se tak podílel na výhře 9:0.

Tomáš Konečný (SK Ledce) - Další velmi produktivní útočník uplynulého víkendu. Tomáš se na Strašnově prosadil čtyřikrát a výrazně se tak podepsal pod vysoké vítězství 7:2.

Václav Vízek (Krnsko) - Další čtyřgólový střelec. Vízek si opět obul střelecké kopačky a v podstatě sám porazil Žerčice. I když se zápas nevyvíjel dobře, Vízek prožil produktivní dvacetiminutovku, kdy se mu podařilo vstřelit všechny čtyři branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 21:48 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.