SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 22.05.2016

0

Kolo plné zajímavých zápasů! Kdo ale zazářil nejvíce a dostal se do sestavy kola? Vyberte svého favorita a dejte mu hlas v anketě o Hráče kola!

 

Na gólmanské místo byla tlačenice. Hned tři trenéři totiž nominovali jako muže zápasu muže mezi tyčemi. Újezdský Kvasnička debutoval v seniorské kategorii v I.B třídě a svým výkonem rozhodně nezklamal, pomohl k důležité výhře. Martin Lébl zase fantastickými zákroky zařídil Dřítni alespoň bod proti Černé. Nakonec ale volíme hornoplánského Michala Truhláře, který svůj tým výrazně podržel proti Sedleci.

 

Nestačil však na gólovou hlavičku Milana Bláhy z 82. minuty, který tak srovnal na konečných 2:2. Martin Maňhal zahrál za Zliv tradičně velmi spolehlivě. Dobře si počínal i lhenický Jiří Růžička, který nacentroval na vyrovnávací branku v utkání se Zliví a trenér Novák ho po zápase vyzdvihl.

 

Ačkoliv trenér Kameňáku Vaník nám doporučil brankáře Kvasničku či útočníka Dudáka (jinak brankáře, který ale zahrál tentokrát v útoku výborně), my ukážeme na Aleše Prokopa, u kterého začaly akce při prvních dvou gólech utkání. Jakub Nevosad jako kapitán sice po 29 zápasech bez porážky padl v Plané, ale jeho trefa z přímáku byla jednou z ozdob zápasu. Tou další byl výkon Tomáše Řehoře, který na hřišti zářil, při výhře 4:3 nad lídrem jednu branku dal a na tři nahrál! Za Černou svým výkonem potěšil trenéra Frnku krajní záložník Patrik Pavlis.

 

A jdeme do útoku. Nemůže chybět stroj na branky Josef Kurali, ten se tentokrát trefil čtyřikrát. Lukáš Pfeffer se svým hattrickem (dvakrát uspěl z penalty) proti Černé také nemůže přijít zkrátka. Jan Peťule pak dvěma brankami otočil utkání s Netolicemi. Stranou tentokrát zůstane plánský Petscher, který brankou, asistencí a skvělým výkonem pomohl porazit Nemanice.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 09:15 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.