SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

V sestavě 21. kola figurují tři hráči Strašnova, který si na svém trávníku přesvědčivě poradil se Struhy poměrem 6:0. Dva hráči se do sestavy vešli také z Ledec, které přestřílely Skalsko na jeho hřišti 4:3. Na celou sestavu se můžete podívat právě teď, tak neváhejte a posílejte hlasy svému favoritovi.Sestava 


Martin Berger
(Strašnov) - Několika jistými zákrokry nedovolil Struhám ani jednou skórovat a přičinil se tak na vysoké výhře 6:0. Pro Bergera to navíc byla první nula po obnovení jeho kariéry.

 

Tomáš Kvajsar (Skalsko) - Hráč Skalska se zasloužil o důležité a hlavně rychlé vyrovnání v zápase s Ledci. Na body to sice nestačilo, o nominaci do sestavy kola ale Tomáš nepřišel.

 

Jan Dobruský (Ledce) - Obránce Ledec si připsal důležitý gól hlavou, kterým změnil skóre na 2:1. I díky němu tak Ledce nakonec braly všechny tři body.

 

Martin Sháněl (Strašnov) - Smutný hrdina zápasu se Struhy. Sháněl sice otevřel skóre střelou z dálky, ovšem poté si obnovil zranění a ještě v první půli musel střídat.

 

Tomáš Prskavec (Strašnov) - Záložník Strašnova se postaral snad o nejrychlejší hattrick na Mladoboleslavsku. Na tři branky mu stačily pouhé tři minuty a sestava kola ho nemůže minout.

 

Adam Donát (Ledce) - Deset minut před koncem rozhodl akrobaticky přes hlavu o transportu všech bodů ze Skalska do Ledec. Druhý tým tabulky tak stále živí naději na postup.

 

Jan Šedina (Jabkenice) - Důležitá postava v souboji Jabkenic s Žerčicemi. Šedina sám dvěma góly smazal náskok Žerčic a přičinil se tak o konečnou dělbu bodů.

 

Petr Outěřický (Horky) - Záložník Horek prokazuje v posledních zápasech dobrou formu a branka v zápase s Pěčicemi pro něj byla třetí v řadě, navíc se tentokrát zasloužil o důležité vyrovnání na 1:1.

 

Jan Váňa (Horky) - Kapitán Horek dvěma góly pomohl svému celku k důležité výhře 5:3 na půdě Pěčic a řekl si tak o nominaci do sestavy kola.

 

Dušan Moc (Pěčice) - Útočník Pěčic sice vstřelil hattrick, na body to ovšem nestačilo, jelikož si Horky odvezly všechny body za výhru 5:3. Malou náplastí snad bude nominace do sestavy kola.

 

Martin Husák (Zdětín) - V podstatě sám porazil Nemyslovice, když se postaral o všechny branky svého celku a hlavně díky němu tak Zdětín vyhrál poměrem 3:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 10:51 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.