SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

0

Až poslední kolo muselo rozhodnout o sestupujících týmech a radost z toho zcela určitě nemají v Řepíně ani v Lužci. Bakov dokázal předvést obětavý výkon v Klíčanech a i ostatní zápasy vesměs bavily diváky větším počtem gólů. Pojďme naposledy ocenit ty největší hrdiny uplynulého kola...

Tomáš Louda, Michal Kühnel, Jaroslav Kamenický (Bakov) - Defenzivní část naší sestavy kola patří téměř zcela Bakovským, kteří předvedli v Klíčanech ukázkový beton a efektivní brejky.

 

Filip Beran, Vojtěch Valenta (Pěčice) - Pěčice předvedly v posledním kole velmi dobrý výkon a na domácím hřišti nasázely 5 branek. Postaraly se tak o nejvyšší výhru posledního kola soutěže.

 

Daniel Krulich, Tomáš Vytlačil (Záryby) - Úspěšně zakončili sezónu také v Zárybech. Ty si přijely pro body na Mělník a měly tak o zábavu na rozlučce postaráno.

 

Miroslav Hošťálek (Kosmonosy) - Kapitán a stoper Kosmonos nastoupil po zranění až na závěrečnou čtvrthodinu. Přesto dokázal do sítě Dolního Bousova vstřelit branku.

 

Adam Nezbeda (Stará Boleslav) - Věkem stále ještě dorostenec dostal v posledním zápase důvěru v základní sestavě, za což se trenérům odvděčil vstřelenou brankou.

 

David Dvořák (Řepín) - Ani výhra v Kostelci nestačila Řepínským na záchranu v soutěži. Pochvalu za své výkony si ale bezpochyby zaslouží nestárnoucí kapitán Dvořák.

 

Andrej Ďurinda (Neratovice B) - V posledním zápase sezóny předvedl tento neratovický útočník opět svou třídu. Dvěma brankami zařídil remízu na hřišti Slavoje.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2016 10:07 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.